Príde“európsky Trump“? Najväčší súper Macrona! Jeho téma: Islam Zničí Francúzsko

Názov jej politického programu:

Sme proti islamu – to je hlas prekariátu

Viaceré – aj systémové – francúzske médiá sa zhodli v tom, že s tým má veľké šance vyhrať prezidentské voľby o rok.

Nápadnou zvláštnosťou televízneho duelu bolo, že obaja kontrahenti si bolo zajedno v tom – čo by ešte pred rokom bolo vylúčené – že Francúzsko sa musí zjednotiť v boji proti islamizmu. Veď predsa to bola francúzska vláda na čele s prezidentom a jeho ministrom vnútra, ktorí v minulosti Le Pen obviňovali z toho, že robí islamofóbnu politiku a zasieva tak semeno rozkolu do spoločnosti.

Preto to vyznelo až groteskne, keď ku koncu duelu vyčítal minister šéfke strany Rassemblement National, že je mäkká a váhavá voči islamistom.

Bola to absurdná výčitka, nad ktorou sa Le Pen len útrpne usmiala a odmietavo kývla rukou.

Minister si tak len „dal vlastný gól“ a sa nepremyslne zosmiešnil. Francúzi totiž dobre vedia, že je to len Marine Le Pen, kto sústavne a dlhodobo útočí na moslimskú relígiu a robí ju spoločne aj s islamizmom priamo zodpovednú za neustále rastúce násilie a kriminalitu, ako aj za explodujúcu chudobu a za postupujúci úpadok Francúzska.

Ešte nikdy neboli preferencie Rassemblement National také vysoké ako teraz. Analýzy ukazujú, že aktuálne by Le Pen v prvom kole prezidentských volieb porazila Macrona o 27 percent.

Berlínska politologička a excelentná znalkyňa Francúzska, Ulrike Guérot vidí reálne šance na víťazstvo Le Pen a zároveň sa ho obáva.

Tvrdí, že zvolenie Le Pen za prezidentku Francúzska by pre Európu malo veľmi dramatické konzekvencie. Nesmierne by to posilnilo extrémnu pravicu v EÚ. Zároveň by prezidentka Le Pen urobila všetko pre to, aby politické rozhodnutia opäť robili jednotlivé členské štáty a nie Brusel a nekompromisne by presadzovala opätovné uzatvorenie vnútroeurópskych hraníc.

Okrem toho by doslova „zatočila“ s islamom.

Hlasy z tábora ľavičiarov a zelených už vyjadrujú obavy, že Le Pen by bola pre Európu väčším zlom ako bol Trump pre USA

————————————

Korona ovláda médiá a brutálne zločiny migrantov ich nezaujímajú – hrôzostrašná vražda nemeckého študenta

Vo štvrtok sa v Mannheime začal súd s brutálnym a zákerným vrahom, 35 ročným migrantom Husamom A. z Iraku. Absolútne bezdôvodne roztrieskal fľašou hlavu študenta Gabriela V. v jeho byte, v mannheimskej štvrti Neckarstadt-West.

Štátna prokurátorka, ktorá zastupuje obžalobu, opísala súdu vraha ako vysoko bezcitného a ukrutne neľudského muža.

Nemecký študent lingvistiky a iracký migrant sa poznali už niekoľko mesiacov, keď sa stal strašný zločin.

Podľa slov prokurátorky dobrosrdečný Gabriel sa v lete minulého roku jedneho podvečera náhodne stretol s Husamom, ktorý mu tvrdil, že nemá nijaké peniaze a je hladný. Pozval ho k sebe na večeru.

Keď potom po večeri ale odmietol jeho žiadosť, aby ho u seba prenocoval, tak to Husama veľmi rozzúrilo. Nepovedal však nič, ale využil vhodnú chvíľu a nič netušiaceho Gabriela ovalil odzadu fľašou a ťažko poranil.

Keď sa Gabriel po chvíli prebral z bezvedomia, tak Husam ho začal beštiálne mučiť. Chcel predĺžiť jeho bolestivé zomieranie, a to tým spôsobom, že medzi ďalšími údermi fľašou do krvácajúcej hlavy si nechával čas, a tak bezmocný úbožiak zomieral približne tri hodiny.

Prokurátorka Jeanette Zipperer podotkla, že beštialitu a cynickú bezcitnosť muža z Iraku zvýrazňuje aj to, že nielenže sa nad mučenou obeťou nezľutoval, ale po hrôzostrašnom zločine zavraždeného ešte aj o všetko cenné, čo bolo v byte okradol. A potom, aby odviedol pozornosť od seba, tak mu stiahol nohavice a obnaženého ho nechal v byte.

Vychádzal pritom z toho, že vraha budú hľadať  v mannheimskom homosexuálnom milieu.

Prokuratúra žiada súd o doživotné väzenie pre vraha-migranta.

Súdny proces bude pokračovať.

Autor: Roman Bednár

Přejít nahoru