Ve světě prý onemocnění “americkým virem” rychle klesá: Co sleduje WHO touto zprávou? Nelze jet pořád na plný plyn. “Lockdownová koalice” Babišovy vlády a tzv. opozice. Jen Okamura, Klaus jr. a KSČM proti. Víme, kdo je kdo

Všude ve světě (asi jen kromě nás) právě prudce klesá covidové bláznění. Alespoň podle Světové zdravotnické organizace (WHO). Byla to právě tato globalistická instituce, která před necelým rokem označila za pandémii Covid-19: nový laboratorní “výrobek” koalice pro odstranění Donalda Trumpa, nastolení Nového světového řádu (Velký reset) a první významný krok k podstatnému snížení původní populace v Evropě a zčásti také v Americe. Měla by se proto spíše nazývat Světová vakcinační organizace, ale nešť.

Je jasné, že této globalistické mafii financované z velké části Billem Gatesem nelze věřit ani Dobrý den. Vloni nejprve dlouho mlčela a dělala mrtvého brouka, aby se virus dostatečně rozšířil. A když už bylo jasné, že jde o nevratnou skutečnost, spustila naiopak hysterii. Stejně pomatenou, jako následné reakce většiny západních vlád: nejprve roušky ne, pak zase ano, pak zase ne. Za celou dobu neschválila WHO jediný lék, přestože je jich na světě spousta, pouze fedrovala vakcíny. A hnala kupředu hysterii. Byla hlavním distributorem strachu, kterému měly podlehnout (zčásti se zadařilo) dostatečně velké skupiny populace, aby očkování (a poškození genofondu) mohlo být dostatečně masívní. To se týká především vakcín založených na manipulaci s DNA (proč asi ruské a čínské vakcíny takto zaměřené nejsou?).

Brzdy a plyn
Pokud nám teď tatáž organizace zvěstuje, že čísla nakažených a nemocných klesají, měli bychom to proto brát rovněž s rezervou. A především se ptát, co je za tím. Nejde o statistiky. Už dávno každý racionální člověk ví, že miliardy utrácené za testování jsou jenom malý závdavek farmaceutickému hyperprůmyslu. Testy jsou absurdní a zbytečné – i kdyby byly přesné, což nejsou. Slouží pouze ke kouzlení s čísly.

Což by napadlo někoho za pravidelných epidemíí sezónních chřipek, že se dá testovat – aniž má příznaky? Co to vlastně je ta podivná choroba “nakažený bez příznaků”, jíž se také zdůvodňují lockdowny? Obdobné je to s “přeplněnými nemocnicemi”. Již řada lékařů se svědomím “zradila”, a popsala, že například JIPky musejí být zaplněny vždy a celoročně, nemá-li se nemocnice finančně zruinovat. Že lékaři covid-necovid nechávají jen jedno dvě volná lůžka, na ostatní dávají pacienty, kteří intenzívní péči nepotřebují – a vyrábějí jim diagnózy, které se do tabulek pojišťoven vejdou.

Takže jestliže nyní WHO tvrdí, že nákaza ve světě klesá (zvlášť v Jihoafrické republice, odkud – jak jsme se předtím dozvěděli – prý pochází “nejdivočejší mutace”), je za tím jen další manipulace. Nejpravděpodobnější scénář je ten, že výrobci vakcín selhávají, nedokáží vyprodukovat dostatek “materiálu” potřebného k proočkování “davů”, takže je nutné na chvíli ubrat plyn.

Nelze totiž donekonečna stupňovat hysterii, když lidé vidí, že se ve skutečnosti nic tak strašně dramatického neděje. A až bude vakcín dostatek, tak na to zase “dupnou”. Hysterie se vrátí – tak aby nejpozději do léta byla polovina populace proočkovaná (ta druhá to odmítne – a bude pronásledovaná). Nebezpečí poklesu “úrovně strachu” z dlouhodobého přestřelování je třeba modifikovat. A mlčet o skutečných číslech, která hovoří za vše.

99,5%!
Jestliže úmrtí na tento nový druh chřipky se pohybují celosvětově v rozmezí 0,3 – 05% (a to ještě kdo ví, o jak nadsazená čísla jde), znamená to, že minimálně 99,5% populace není covidem fatálně ohroženo. Ta zbývající čísla se “rozdají” mezi staré a nemocné lidi, nebo skupiny s různými skutečně vážnými chorobami. Ti jsou ovšem ohroženi každoročně – a nejen chřipkami. Kvůli tomu se zhroutila ekonomika Západu? Kvůli tomu se všichni neslýchaně zadlužují?

Důvod je samozřejmě jinde. Jednu “etudu” na to, co je hlavním požadavkem globalistické mafie, nám právě u nás doma předvedla “lockdownová koalice” (slovy předsedy Trikolóry V. Klause jr.). Vláda s většinou “opozice” našla způsob, jak při manipulaci se statistikami udržet totalitní prostředí, v němž nyní i v budoucnu budou “ti u kormidla” mají a budou mít nástroj na nespokojence. Třeba takové, jací včera demonstrovali na Václavském náměstí v Praze.

Poměrně přesně o podstatě informuje významný (tak trochu disidentský, žádný Kysela) ústavní právník Zdeněk Koudelka. Objasňuje, co vlastně představuje tzv. pandemický zákon pro běžného člověka:

Volné ruce pro totalitu
Poslanecká sněmovna schválila pandemický zákon, jenž nahradí nouzový stav. Pandemický zákon je horší náhrada současného stavu. Byl přijat na návrh vlády za podpory ODS, TOP, STAN, lidovců a pirátů.

Zákon umožňuje Ministerstvu zdravotnictví a vládě zachovat současné zákazy i bez nouzového stavu. Pokuty za porušení zákazů jsou drastické. Otevře-li někdo malý obchůdek, aby v něm někomu prodal lžíci na boty, může dostat pokutu až 3.000.000 Kč, i když přes ulici je otevřen velký obchoďák. Ostříhá-li kadeřnice sousedku a jiná ji za to udá, tak vláda a ODS, lidovci, TOP, STAN a piráti chtějí kadeřnici postihnout pokutou až půl milionu korun. Udělá-li to za půl roku znovu, dostane 4 milióny. Za takové lupičství by se nemuseli stydět skuteční námořní piráti.

Budete-li chyceni bez roušky, můžete dostat 30 000 Kč, ale pozor na podruhé už to mohou být 2.000.000 Kč. A pokud si ministr zdravotnictví usmyslí, že zakáže nejen hospody, ale i popíjení se sousedy na zahrádce za barákem nebo v garáži, tož člověka čeká až 1.000.000 Kč a na podruhé až 2.000.000 Kč.

To jsou pokuty pro 90% obyvatel tohoto státu likvidační. Pakliže nepodnikajícím lidem může správní úřad ukládat pokuty od 0 korun do 2 milionů a podnikatelům až do 4 milionů, tak Parlament umožňuje úřednickou libovůli.

Poslanecká sněmovna se sama vyřazuje
Poslanci oslabili svou kontrolní funkci vůči vládě. Dosud musela vláda získat každých 30 dnů souhlas Poslanecké sněmovny s nouzovým stavem. Sněmovna nyní dala vládě mimořádné pravomoci na celý rok. V zákoně se sice hovoří o tom, že Poslanecká sněmovna může zrušit stav pandemické pohotovosti, ale zákazy a příkazy Ministerstva zdravotnictví a drastické pokuty nejsou vázány na trvání tohoto stavu.

Zákon zajišťuje soudní kontrolu, ale soudy posuzují zákonnost určitého aktu, zatímco Poslanecká sněmovna může hodnotit i vhodnost a správnost opatření. Je-li něco zákonného, ještě to nemusí být rozumné a správné. Místo, aby si Poslanecká sněmovna v zákoně vyhradila možnost, že může zrušit jednotlivé opatření Ministerstva zdravotnictví, pokud ho uzná za nerozumné a špatné pro stát, vzdala se svého kontrolního vlivu.

Situace je mimořádná, vyžaduje posílené pravomoci vlády. Mimořádné pravomoci vlády však pro zachování demokracie vyžadují zvýšenou kontrolu ze strany Parlamentu. Strany, které podpořily pandemický zákon, oslabily kontrolní roli Poslanecké sněmovny. U vládních stran je to pochopitelné, u stran, které se tváří jako opoziční, je to nepochopitelné. Z nevládních stran pro pandemický zákon hlasovali lidovci, ODS, piráti, STAN a TOP. Proti pandemickému zákonu hlasovala Trikolóra, SPD a KSČM.

zdroj: protiproud.cz

Přejít nahoru