Hrozivá PŘEDPOVĚĎ Nostradama na rok 2021: Mrtví ožijí! Příprava v USA na zombie apokalypsu

“Původně to začalo jako ne-tak-docela vážná propagační kampaň, jak přilákat lidi, aby se začali zajímat o způsob, jak se připravit na různé přírodní katastrofy. Ale ukázalo se, že je tento způsob opravdu velmi účinný,” uvedla CDC. “Díky heslu ‘připravte se na zombie apokalypsu’ se nám daří oslovit širokou škálu obyvatel a poučit je o přípravě na všechna rizika,” dodala.

A pokud je nyní – jak věří někteří vykladači Nostradamových předpovědí – zombie apokalypsa nablízku, pak by CDC měla skvělou příležitost prohlásit: “My vám to říkali.”

Nostradamus v 16. století napsal: “Pár mladých lidí: Napůl mrtvý to začne. I přes zášti způsobí mrtví, že ostatní zazáří. A na vznešeném místě objeví se mocné špatná.”

Bizarní stránka má svůj důvod
Aby se lidé mohli nachystat na krvavou, masožravou pohromu, nabízejí stránky CDC linky na řadu “produktů pro přípravu na příchod zombií” včetně kresleného románu ke stažení, který obsahuje užitečné tipy; plakátu na vytištění pro ty, kteří by nevěděli, jak zombie vypadá, i rady pro učitele, kteří by chtěli do výuky zařadit lekce související s touto problematikou. Uvedl zpravodajský server The New York Post.

Bizarní stránka pro přípravu na zombie apokalypsu vznikla na jinak smrtelně vážném serveru CDC v květnu 2011. Jejím strůjcem se stal šéf komunikace CDC Dave Daigle, který si dělal obavy o to, kolik lidí věnuje zprávám a varováním CDC pozornost.

“Blížila se sezóna hurikánů, která začíná 1. června,” řekl tehdy deníku The Atlantic. “Rok co rok jsme vydávali stejné varování a já jsem si říkal, jestli je lidé vůbec čtou. Měli jsme na našich stránkách skvělé informace o tom, jak se připravit – ale připravenost a veřejné zdraví nepatří mezi nejpřitažlivější témata,” dodal.

A proto vznikla stránka připravenosti na zombie apokalypsu, která z velké většiny doporučila stejné rady a přípravy, jako varování před hurikány. Rozdíl v zájmu byl ale citelný – návštěvnost na stránce se ztrojnásobila, což nakonec server CDC nevydržel.

Více info na topky.sk

Přejít nahoru