Něco tady nesedí

Statistika České republiky ze dne 18. 6. 2021 udává jen čtyři podobné případy po očkování z 5,45 milionu obyvatel. Jelikož proočkovanost v ČR je přibližně stejná jako je průměr v EU, matematicky nám vychází, že ne čtyři, ale u nás by mělo být úmrtí nebo těžkých zdravotních postižení až 168, tedy více než 40-krát více. Čím je to způsobeno? No těžko se divit, že tu něco nesedí, když do statistiky se dávají takové případy třeba do kolonky “selhání srdce”.

Máme tu čerstvý příklad. Čtyřicetiletá matka dvou dětí, těšící se z dobrého zdraví, před pár dny zemřela následující den po očkování. Jakýsi infektolog Sabaka řekl, že by byla zemřela i tak. A že je vyloučeno, že by zemřela na následek vakcinace. To je výrok skutečně “geniálního” lékaře. Nebo už rovnou jasnovidce? I když vlastně měl v něčem svým způsobem pravdu – život sám je nebezpečný a nakonec opravdu i tak každý zemře. Akorát že ne každý zrovna den den po očkování.

Já patřím do kategorie 60+ a dozvěděl jsem se, že jakýsi zelený mozek by mě chtěl násilím očkovat. Tak mu tímto odkazuji, že na to by si musel nejprve sehnat někde pár volů, aby mě tam dotáhli.

Ale vím, kde by je snadno našel.

Autor: Ivan Lehotský st.

Přejít nahoru