Hlavním Účelem Apolla-20 Bylo Vyšetřování Záhadných Míst V Kráterech Delporte?

Po prvním přistání na povrchu měsíce proběhly mise jako Apollo 12, 13, 14, 15, 16 a poslední let na Měsíc – Apollo 17 (dále jen A-XY). Podle konspirátorů však byly provedeny také lety jako A-18 a 20, zatímco A-18 bylo natočeno a my to dlouho přezkoumáváme, ale nyní to nemůžeme řešit. Pojďme se ale podívat na misi A-20.

Všechno to začalo, když 26. července 1971 vypustila Zemi A-15, která zaznamenala objekt příšery připomínající mimozemské lodi na měsíc. Po dalších letech byla A-20 navržena k průzkumu tří kilometrů dlouhých a pět metrů vysokých lodí. O několik desetiletí později, konkrétně v roce 2007, se začala šířit podivná videa, která „zaplavila“ YouTube. Byly na nich krátké filmy od astronautů (z údajně sovětsko-americké posádky), kteří stříleli přistání, vnitřek lodi (ve kterém ležela postava ženy zvané „Mona Lisa“), let kolem lodi a také pohledy na mimozemské městečko. Videa na první pohled vypadají opravdu záhadně a skutečně. Obrovská mimozemská loď a stále zbytky mimozemské rasy někde v měsíci? Konspirační stránky se tohoto tématu okamžitě chopily.

Sedmdesátšestiletý muž žijící v africké Rwandě uvedl, že mise byla zahájena 16. srpna 1975 a byla zaměřena na ISZAK D v kráterech Delporte. Tento muž se jmenuje William Rutledge (změnil svou totožnost, pobýval, přestěhoval se do afrického státu) a tvrdil, že byl členem tajné posádky. Měli to být úplný kapitán Dr. William Rutledge, Dr. Leona Snyder a sovětský kosmonaut Alexej Leonov, který byl prvním mužem v otevřeném vesmíru. Výše zmíněný William měl přidávat videa na YT pod názvem Retiredafb, ale později byla téměř všechna videa na účtu smazána a dnes najdeme jen jeden ubohý film. Později začal vydávat videa, ale tentokrát zavolal ValValientThor (také záhadný koncept, o kterém budeme diskutovat později).

https://www.nbcnews.com/science/space/aliens-moon-tv-show-adds-weird-ufo-twists-apollo-tales-n159806

Přejít nahoru