Ukrajina

Aspartam: hrůzná realita a zločin, ale cool

Možná mávnete rukou, že vám neříkám nic nového, že už přeci víte, že také mnohá Éčka jsou považovaná za jedy. Nevím jak Éčka, ale Aspartam jed je.

Při dlouhodobém užívání nebo i okamžitě po požití může způsob mnoho různých druhů zdravotních potíží od bolestí hlavy, změny nálad, obžítnost myslet čistě, nevolnosti po  alzheimerovu chorubu, poškození DNA, nizší IQ po celý seznam jiných potíží.

Vědecky byla prokázána jeho škodlivost, ale pak bylo “nezávislou” komisí FDA (Food and Drug Agency) rozhodnuto, že Aspartam nemá žádné škodlivé dopady na zdraví. Mezi členy té komise patřili členové organizace sdružující výrobce a prodejce Aspartamu. To si pak můžete udělat obrázek o tom, jak moc byla ta komise nezávislá. Kolikrát jsme už tento scénář viděli?

Pravda je bijící do očí, ale někteří by rádi, aby toto zůstalo jakýmsi otazníkem, že možná je to jed a že o tom máme diskutovat a pochybovat až do smrti, protože tak nutně potřebujeme, aby nám to řekla naše milovaná televize, že to je fakt fakt.

Doporučuji se tedy alespoň vyhnout všem LIGHT drinkům.  Bohužel tu teď nemám nic lepšího po ruce než Coca Cola ZERO, takže upřímně řečeno právě teď popíjím tohle :-), ale to není žádná sranda.

Můžeme na tom vidět jasně prokazatelnou snahu vyvražďovat lidi nebo jim alespoň způsobovat potíže, poškozovat mozek… to je budoucnost. Za příštích pár desítek let je cílem naprosto degradovat lidskou inteligenci chemickou manipulací, vyvolávat apatii.

Ten samý případ je fluorid sodný a pomocí něj fluorizace pitné vody v rozvodných sítích, k čemuž zde v ČR docházelo za komunismu. Překvapivě se nedávno v médiích objevil článek, že v USA plánují naopak rozšířit fluorizaci až na 70 % území Spojených států. Stejně tak v Británii ho chtějí rozšířit o dalších lokality. O fluoridu sodném je možné říct velmi podobné věci jako o Aspartamu. Vyvolává také rozpad kostí, rakovinu, opět poškozování mozku a IQ (snížilo IQ až o 10 bodů a více podle některých studií).

Jak je u Boha možné, že toto se dá legálně prodávat, když víme o škodlivosti těchto látek?

Prostě, kam se podíváte, můžete vidět šméčka.  Můžou za to úplatky a snaha korporací vydělat, nebo je v tom něco víc a nějaký konkrétní záměr? Představte si, že se dobrovolně necháte někým takto chemicky modifikovat tím, že pijete fluorizovanou pitnou vodu z kohoutku nebo Coca Cola Light. A televize vám neřekne ´nepijte´, ta vám pouze pustí reklamu se sloganem “PIJ TO” a “ABSOLUTNĚ BEZ CUKRU ABSOLUTNĚ DOBRÉ”. Zatímco jste obětí spiknutí těch jejich cílem je otupovat naši mysl a poškozovat zdraví, protože někdo usoudil, že je na této planetě moc lidí? Je to hodně paranoidní myšlenka, ale možná pravdivá? Protože po požití aspartamu můžete i zemřít, pokud máte podlomené zdraví. Zejména ve starším věku.

Na závěr přikládám reportáž televize FOX 5, kde se, jak můžete zjistit, lidé z FDA odmítali o této kauze vůbec na kameru bavit!

Je to velmi zajímavá reportáž, kde se dovíte více podrobností o procesu schvalování Aspartamu komisí FDA, která původně Aspartam neschválila, jenže pak byl šéf komise vyměněn a závěr byl otočen o 180 stupňů a Aspartam byl schválen jako zdravá přísada do jídla.  Reportáž FOX 5 News dokonce na základě dokumentů dokládá, že byly přijaty jisté úplatky členy té komise právě od společnosti sdružující ty obchodující s Aspartamem.

A úryvek z dokumentu

Celé: video.google.com/videoplay?docid=-566922170441334340

mika.blog.iDNES.cz

Přejít nahoru