Itálie: Afričtí ilegálové drží hladovku, požadují lepší jídlo, vadí jim těstoviny s omáčkou (video)

Jedná se tak samozřejmě o lépe situované Afričany, buď o kriminálníky, kteří si už velmi slušně vydělali svojí nekalou činností v Africe nebo o příslušníky některé z islámských bojůvek, které mají díky rabování vesnic a vybírání daní majetek větší, než státy, kde působí, případně jde o syny lépe situovaných afrických rodin.

Není to poprvé, kdy si invazisté stěžovali na kvalitu jídla, tento problém je velmi častý, přičemž někdy vadí malé porce, jindy samotná kvalita, případně vadí, když není strava halal (to se už ovšem dnes příliš nestává, podobná zařízení nabízí již výhradně halal potraviny).

Černoch na videu níže si stěžuje, že dostávají nechutné jídlo, většinou (jaký to div v Itálii) těstoviny s nějakou omáčkou. Vadí jim také saláty a bílá, příliš suchá rýže a příliš malé kusy masa.  Na protest proti tomu už prý 3 dny drží hladovku (mimochodem, vadí někomu, když tito obohacovači drží hladovku??) a očekávají, že se strava na ten popud zlepší.

Afričtí hosté tamní vlády, žijící na náklady italských daňových poplatníků v migračním centru v italském Alpignanu, jsou zřejmě z Afriky zvyklí jen na vybrané lahůdky. Nebo by snad preferovali třeba pečenou kočku?

Přejít nahoru