Syn žije mezi očkovanými ve Švédsku. Mám o něj strach

Ve Švédsku je podle synových slov vše otevřeno, lidé nosí roušku, když sami chtějí nebo když se setkali s „covidovým“ člověkem nebo mají nebodaj covid. Nikdo neřeší, že jak je možné, že i po očkování mohou „chytit“ covid, který v podstatě neexistuje. Ten dokonce pro ně není každodenním strašákem, protože jsou prý očkováni a nekolabují jim nemocnice, ve kterých neumírají stovky lidí.

 

Kdo má ve Švédsku covid, což je jen trošku neobyčejnější „chřipka“, začne nosit roušku a může zůstat v posteli nebo dále pracovat. Většina přitom dobrovolně pracuje z domova. DOBROVOLNĚ! Rozumíte tomu? Jsou to korunovaní oslí! Vždyť mají stále to království… Nejvyšší čas i to zrušit!

 

Jen si představte, že nařízenou povinnou karanténu tam neznají a všechny provozy, bary a restaurace jsou otevřené. OTEVŘENO! Tak jak to bylo kdysi v hluboké a temné minulosti na Slovensku, kdy bylo očkování pro většinu lidí nepodstatnou záležitostí. Někteří sice po příchodu demokracie začali frflat a očkování odmítli, ale většina hlupáků to neřešila. No vždyť říkám, že debili!

 

A mají ve Švédsku i neskutečně hloupých politiků, kteří pandemii nezneužívají k získání voličských hlasů, nedělají celonárodní testovací manévry a nekupují si lidi prostřednictvím loterie či poukázek ze státní kasy, tedy z jejich vlastních daní a ti sprostí voliči jim i přesto, že si je nekupují a nebalamutí vtipnými, šovinistickými a fašistickými řečmi, stále věří.

Dokonce ty švédské ovce věří i odborníkům, nenadávají zdravotníkům, dobrovolně se daly očkovat a dobrovolně dodržují nařízení. DOBROVOLNĚ! Idioti!

 

Lidé nemlátí policisty za to, že od nich vyžadují, co nařídila vláda a naopak policie každého, kdo začne šířit nesmysly a bludy přes internet a sociální sítě, rychle zpacifikuje. Neuvěřitelné!

 

Chudák syn. Normálně ho lituji, že tam musí žít. I se o něj bojím. Je tak podivný, usmívá se, chodí do školy a rehoce se mi, co to máme za bordel u nás na Slovensku. Naštěstí přijde na Vánoce domů a věřím, že změní názor a pochopí, že toto je běžný život, který nám Pán Bůh seslal na Slovensko. Tedy ne že by tomu bylo jinak v Maďarsku, Polsku nebo třeba v Čechách či v Rakousku, ale co je naše, to si přece nedáme! Hajra Magyarok! Zda?

 

Ach, a ještě jsem zapomněla na idioty v médiích, kteří tam o celém pandemickém humbuku ještě i veřejně mluví pravdu, nenechají se umlčet po štědré dávce státních nebo politickým reklam, netváří se navenek nezávisle a nejsou plné “bartrových” diskusí a rozhovorů, dokonce manipulovaných a jednostranných zpravodajských reportáží a článků. No hrůza.

 

Tak jsem ráda, že žiji na Slovensku! Jen doufám, že se k nám takové volnomyšlenkářské a nenormální nápady nedostanou. Že prý očkování pro všechny a ještě i dobrovolně a zadarmo! Trt makový! Nikdy!

Autor: Jolana Čuláková

Přejít nahoru