Americký letec byl při ostraze jaderných zbraní svědkem UFO a “stín osoby”

Reister byl v letech 2003-2007 umístěn na Whitemanově letecké základně v Missouri, kde měl za úkol střežit, přemisťovat a udržovat zásoby jaderných zbraní.

Stejně jako mnoho jiných osob, které jsou v těchto zařízeních umístěny, však během svého působení zaznamenal řadu podivných pozorování a zážitků, které dodnes nedokázal vysvětlit.

V jednom případě se Reister setkal s podivným objektem, který se vznášel nad nedalekými stromy.

“Všiml jsem si [si] světla nebo koule vznášející se podél vrcholku stromořadí, v té době jsem si myslel, že je to jen hvězda, ale když jsem pokračoval v pozorování oblasti, světlo/koule vystřelila nad koruny stromů a nějakou dobu tam visela,” řekl listu The Liberation Times.

“Možná to byl satelit, pomyslel jsem si, [ale pak] se na obloze trochu odrazil, pak vystřelil doleva (na sever), pak vystřelil o 90 stupňů přímo vzhůru a zmizel.”

Ještě podivnější bylo to, co zažil v létě 2006. Píše portál Mirror.

Když pracoval na noční směně, vzpomněl si, že slyšel kroky někoho bez bot.

“Viděl jsem něco, co nemohu popsat jinak než jako černou hmotu ve tvaru člověka stojícího ve výšce metr osmdesát,” řekl. “Nebyl to úplně stín, ale něco, co bylo mírně rozmazané a neodráželo žádné světlo.” Informuje portál Unexplained.

 

Přejít nahoru