NA UKRAJINĚ SE DĚJÍ ZAJÍMAVÉ A ZNEPOKOJIVÉ VĚCI, KTERÉ BY NEMĚLY ZŮSTAT BEZ POVŠIMNUTÍ + FOTO

Vypadá to, že Zelenskému konečně začalo docházet, co se děje, co hrozí a co svou rusofobií Ukrajině skutečně způsobuje, ale bohužel až po dvanácté hodině. Zelenskij totiž během telefonátu s Bidenem i po něm prohlásil, že USA a jejich spojenci stupňují napětí, řekl, že mu vadí, že západní země začaly stahovat lidi ze svých ambasád v Kyjevě, a dokonce kritizoval návrh na další sankce proti Rusku, protože to vše podle něj neúměrně zvyšuje paniku. Jak se říká, je lepší si to uvědomit později než nikdy, ale pro Ukrajinu už je pravděpodobně pozdě. Nejen kvůli ekonomickým škodám, které tento rusofobní nesmysl denně způsobuje, ale hlavně proto, že proces provokace proti Donbasu a Rusku už byl zahájen.

Na jedné straně je zábavné sledovat, jak americký prezident tisíce kilometrů za oceánem přesvědčuje ukrajinského prezidenta v centru dění, že dojde k ruské invazi a že její datum je neodvratné. Když se na to však podíváme z druhé strany, je jasné, co se USA a Západ chystají na Ukrajině udělat. Kromě neustálého přečerpávání zbraní tomu nasvědčují i další informace, jako například to, že ukrajinská tajná služba v těchto dnech přesunula tajné dokumenty a vybavení ze svého sídla v hlavním městě Kyjevě na bezpečná místa na západě Ukrajiny, nebo to, že americké velvyslanectví vyzvalo Američany, aby okamžitě opustili Ukrajinu.

Další zajímavé a poměrně závažné informace, které vyšly najevo díky známé bulharské investigativní novinářce Diljaně Gajtandževové, se týkají činnosti amerických biologických laboratoří na Ukrajině, v Gruzii a dalších zemích, k nimž byly USA po dlouhém mlčení Kyjeva nakonec donuceny se přiznat, že USA skutečně mají na Ukrajině již léta biologické laboratoře, na které dohlíží přímo Pentagon a které jsou podle amerického velvyslanectví údajně určeny k “bezpečnému skladování patogenů a nebezpečných toxinů ve vládních institucích” pro mírový výzkum a k prevenci vypuknutí nebezpečných infekčních nemocí.

A to znamená jediné – kromě vládních institucí a zbraní kontrolují USA na Ukrajině také biologické laboratoře, kde se skladují a experimentuje se s extrémně nebezpečnými viry a dalšími patogeny! To potvrdily i samotné USA. Je tedy na čase se zeptat, jaké přípravy probíhají u našich východních sousedů, kdy dochází k předávání ukrajinské rozvědky a kdy mají Američané co nejdříve opustit Ukrajinu? Chystá se v Kyjevě nějaká provokace, včetně například použití zakázaných chemických nebo biologických zbraní? Ví to i Zelenskij, nebo už ví něco, co západní svět, poblouzněný rusofobií, ještě ne?

Autor: Martin Bago

Přejít nahoru