Evropská unie

Soros v panice. Už několik let se diví, že se věci vyvíjejí jinak, než by si přál, ale nyní je zřejmé, že je mu to jedno

Zde je video s překladem toho, co říká. Stačí se podívat na první dvě minuty a pochopíte, že je v panice, stejně jako gang, jehož je členem/služebníkem. V článku na Aeronetu jsou další vysvětlení, co to znamená, ale byl bych v tom opatrnější. Zatím je jasné jen to, že se něco zásadního pro celou jeho partu posralo, a to hodně. Samozřejmě se zmiňuje o svých plánech, jak a ve které zemi instalovat své vlády hlupáků pracujících pro něj, a nikoli pro lid, který tito hlupáci zastupují.

Podívejme se na to ale z trochu jiné stránky. Co to znamená? Čínu financovala a rozvíjela jeho parta, která vydělávala a vydělává peníze, protože Čína bohatla, takže bohatla ještě víc. Převáděli majetek, patenty, bohatství, vytvářeli Čínu k obrazu svému, a to i rukama čínského lidu. Mají tam nasazeno mnoho kontrolních mechanismů, například jeho přítel Jim Rogers, s nímž založil svůj Quantum Fund, s nímž v roce 1992 okradl Velkou Británii na spekulacích s librou. Zde již dcery Jima Rogerse zpívají v čínské televizi v naturalizované podobě. Psal jsem o tom zde v roce 2020. Jim i George předstírají, že spolu už léta nepracují, ale Jim je “velkým a úspěšným investorem” v Číně a George má najednou o Čínu strach. Je to, jako by náš prezident už mluvil s Georgem, ona s ním také nemá nic společného.

Globální svět řízený liberálními fašisty se hroutí a George je z toho smutný. Stále přesvědčuje své Korky, že je na správné cestě a že mu budou sloužit do posledního žijícího Slováka. Vytyčuje úkoly, ukazuje na cíle, ale Georgův čas a čas jeho party se krátí, stejně jako se krátí čas této části jeho party tady. Ani nejvíc peněz na světě mu nepomůže překonat odhodlání a myšlení ostatních, když pochopí, že jeho peníze za to nestojí.

V článku Aeronetu bych trochu pochyboval o tom, že Si Sin Pin už jde cestou Stalina, nebo ke kterému domu patří Soros, nebo Sion, nebo Rothschildové, nebo obojí, nebo něco jiného. V každém případě je symbolem toho, co opouští. Zda bude novinka, která přijde, pro normálního člověka lepší, zatím není zřejmé. Jasné je, že Soros a jeho parta mají v rukávu ještě několik trumfů a spoustu problémů, na které se mohou těšit, dokud nezasvítí nové slunce.

Autor: Erik Majerčák

 

Přejít nahoru