Zpravodajství USA : 22. února Čaputová emigruje do Zairu, 23. února. Matovič spáchá sebevraždu a 24.2. Heger a Sulík spáchají teroristický útok

Její dcera, hvězdná manekýna, chce na ranči založit internátní školu pro mladé modelky ze Zairu. Její současný partner Rizman emigruje s prezidentem a bude platit dočasný nájem za přilehlou kuchyň, kterou bude zpočátku využívat jako pracovnu a později, poté co dvakrát řekne ano, se po večírku přestěhuje do společného hnízda, které právě navrhují ve švédské nábytkářské firmě. Nejprve však uklidí a zamete všechny důkazní odpadky v Pionýrském paláci a po týdnu za ní přiletí. Jeho let bude nepřímý, přes Kyjev, Hongkong, New York, Rio de Janiero Káhiru do Kinshasy. Mezitím bude podle tajných informací amerických zpravodajských služeb tvrdit, že jeho partner je na tajné služební cestě na Ukrajině a je hostem prezidenta Zelenského.

Další velmi tajná informace říká, že ministr Matovič se chce po včerejším vulgárním projevu v parlamentu den po prezidentově emigraci oběsit v lese po vzoru šéfa vojenské tajné služby a bratislavských hokejistů v lesním porostu. Nad metodou ala generál Lučanský však stále váhá, aby dokázal, že i na posteli a s pomocí teplákové bundy si lze zničit život, a chce si to nahrát na mobil, aby všichni viděli, že to bylo jeho dobrovolné rozhodnutí. Ale ne na bratislavské Kolibě, chce uniknout ochrance svého domu v Trnavě nebo v Rakousku a chce využít nedaleký les. Stále však musí dodat studii o tloušťce a síle větví, aby při samotném aktu nemohl náhodou zlomit větev, která by ho mohla při pádu na zem zranit. Po neblahé zkušenosti se z něj konečně stává prozíravý politik. Škoda, že je to až na konci jeho kariéry!

A třetí “žvanil” z amerických zpravodajských služeb tvrdí, že premiér Heger a Sulík organizují rozsáhlý teroristický útok na strategické podniky na Slovensku – Slovnaft, jaderné elektrárny, přečerpávací elektrárny a zásobníky plynu – protože nejsou schopni snížit vysoké ceny energií a nevědí, jak je zastavit. Toto je tedy poslední trumf. A protože Heger stojí za tím, že dělá vše celým svým srdcem a cítí se být upřímným vlastencem a člověkem nejvyšší víry, chce se při posledním výbuchu obětovat s vestou na těle, aby se ujistil, že skončí v nebi jako hrdina Zlověnie!!! Není však jasné, proč Sulík vestu opustil.

Na naši otázku, co když to není pravda, nám zdroj napsal, že tato supertajná informace unikla proto, aby zmíněné osoby odradila od takové akce, protože s nimi mají ještě velké plány na našem krásném Zlovensku, kde chtějí obyvatelstvo natolik dezorientovat, že se bude držet těchto vůdců – mučedníků a jednat tak, jak oni budou pískat. A to i tehdy, když umíráme zimou a hladem.

A tak jsem nyní v rozpacích, protože americké zpravodajské služby se nikdy nemýlily, stejně jako náš “vysoce inteligentní” místopředseda vlády (viz obě špionážní schránky a včerejší dopis GP), a vždy měly alespoň z jednoho procenta pravdu ve všem, co předem odhalily. Jednou věřte, nebo jednou nevěřte. A tak, jak říká náš “vysněný” politický gigant z Ternavy: Nebojte se, bude to dobré!!!” A já mu věřím a věřit budu, jak by řekl již politicky “vyřízený” slavný Béla.

Autor: Pavel Jacz

P.S. Pro “intelektuály”, kteří neznají význam kurzívy – tedy šikmého písma – jen jedno vysvětlení. Jedná se o fejton.

Přejít nahoru