KATOLICKÝ KNĚZ, KTERÝ ZEMŘEL NA 48 MINUT, TVRDÍ, ŽE BŮH JE ŽENA

S pomocí špičkového přístroje LUCAS 2, který udržoval průtok krve do mozku, se lékařům v Massachusettské všeobecné nemocnici podařilo odblokovat životně důležité tepny a vrátit jeho srdce do normálního rytmu.

Lékaři se obávali, že při této události utrpí nějaké poškození mozku, ale po necelých 48 hodinách se probral a zdá se, že se dokonale zotavil.

Starší muž tvrdí, že má jasné a živé vzpomínky na to, co se mu stalo, když byl mrtvý.

Popisuje zvláštní mimotělní zážitek, kdy zažil intenzivní pocit bezpodmínečné lásky a přijetí a také to, že byl obklopen ohromujícím světlem.

Tvrdí, že se v té chvíli dostal do nebe a setkal se s Bohem, kterého popisuje jako ženskou, mateřskou “bytost světla”.

“Její přítomnost byla ohromující a zároveň uklidňující,” uvádí katolický kněz. “Měla jemný a konejšivý hlas a její přítomnost byla uklidňující jako mateřské objetí. Skutečnost, že Bůh je Svatá Matka místo Svatého Otce, mi nevadí, je vším, v co jsem doufal, že bude, a ještě víc!”

Prohlášení duchovního vyvolalo v posledních dnech v katolickém kléru arcidiecéze značný rozruch, který přiměl arcibiskupa svolat tiskovou konferenci, aby se pokusil fámy uklidnit.

Navzdory nesouhlasu svých nadřízených otec O’Neal tvrdí, že bude i nadále zasvěcovat svůj život Bohu a šířit slovo “svaté Matky”.

“Chci pokračovat v kázání,” říká starší duchovní. “Rád bych se o své nové poznání Matky, Syna a Ducha svatého podělil se všemi katolíky, ba dokonce se všemi křesťany. Bůh je velký a všemohoucí, přestože je žena…”

Římskokatolická bostonská arcidiecéze však nepotvrdila, zda otci O’Nealovi umožní pokračovat v kázání v jeho bývalé farnosti v jižním Bostonu.

zdroj

Přejít nahoru