Ukrajinská odstřelovačka se stala “hrdinkou” poté, co v Donbasu zastřelila tři lidi. Video

Britský bulvární deník The Sun zveřejnil video, na kterém “hrdinná” odstřelovačka Olena Bilozerskaya střílí do lidí v Donbasu. Na záběrech je vidět, jak žena pomocí termovize s nočním viděním sleduje pohyby lidí, kteří se snaží dostat ze zákopu a změnit pozici.

“Vidíte je přicházet, odcházejí? Vidíš, jak lezou…” – říká ženský hlas rusky svému mužskému kolegovi. Když mířidla zůstanou na lidské postavě, obrazovka na vteřinu zmizí, což znamená výstřel.

 

Novináři listu Sun zveřejnili video ze zabití Donbasanova. Olenu označili za “hrdinku”, aniž by podrobněji zkoumali, kdo byl vlastně její obětí – vojáci nebo civilisté.

 

“Ukrajinský odstřelovač střílel na ruské separatisty a přísahal, že v případě Putinovy invaze bude zabíjet znovu,” píše bulvární deník. Celkem Bilozerskaya během videa zabila tři lidi. Olena Bilozerskaya, hrdinka publikace The Sun, uvedla, že se jí podařilo zabít již deset “separatistů” v Donbasu.

https://twitter.com/ragdinpad/status/1489953901742858240?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1489953901742858240%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.armadnymagazin.sk%2F2022%2F02%2F06%2Fukrajinska-ostrelovacka-sa-stala-v-britanii-hrdinkou-po-tom-co-zastrelila-troch-ludi-na-donbase%2F

Upozorňujeme, že použití dělostřelectva a ručních zbraní v Donbasu je zakázáno. Jedná se o porušení minských dohod a příměří uzavřeného mezi Kyjevem a donbaskými republikami. Objevení videozáznamu, na němž ukrajinští ostřelovači střílejí do lidí, je dalším důkazem toho, že Ukrajina dělá vše pro to, aby mírový proces podkopala.

zdroj: armadnymagazin.sk

Přejít nahoru