HOROSKOP

Vodnář Denní horoskop
20. ledna – 18. února

Jediným problémem nyní je, že máte na výběr příliš mnoho možností. Trávíte čas se svou rodinou, nebo si odpočinete se svými přáteli, nebo uděláte velký krok na pracovní frontě? Vyberte si cíl a držte se ho, alespoň po dobu příštích 24 hodin.

Ryby Denní horoskop
19. února – 20. března

I když Jupiter dnes opouští vaše znamení, faktor štěstí, který pro vás vytvořil, bude i nadále přinášet nové příležitosti. Ale stále existuje mnoho minulých příležitostí, které jste ještě plně nevyužili. Nechte alespoň jeden z nich pracovat pro vás ještě dnes.

Denní horoskop Berana
21. března – 19. dubna

Jupiter, planeta štěstí, se dnes přesune do vašeho znamení, kde zůstane několik měsíců, což je jisté znamení, že vesmír chce vidět, jak uspějete. Uspějete samozřejmě rychleji, pokud dokážete přesvědčit ostatní, aby pracovali s vámi spíše než proti vám.

Býk Denní horoskop
20. dubna – 20. května

Neztrácejte drahocenný čas starostmi o to, co si ostatní lidé mohou myslet o tom, co děláte, prostě to udělejte a vypořádejte se s následky, jakmile nastanou. Je to váš život a máte plné právo dělat to, co vám osobně, dnes a každý den připadá správné.

Denní horoskop Blíženců
květen 21 – červen 20

Přátelství jsou dnes pod vynikajícími hvězdami, díky změně znamení Jupitera, ale jak se Merkur, váš vládce, stává retrográdním, nesmíte slibovat, že si nejste jisti, že můžete dodržet. Pokud tak učiníte, můžete ztratit přátele tak rychle, jak je uděláte.

Denní horoskop Raka
21. června – 22. července

Z hlediska kariéry je to jedno z nejlepších období roku, takže věřte v sebe a v to, co děláte, a nedovolte, aby se vám odpůrci dostali pod kůži. Nejlepší způsob, jak je umlčet, je prosadit své plány. Neexistuje žádný argument s úspěchem.

Denní horoskop Leo
23. července – 22. srpna

Čím více vám ostatní říkají, že jim lze důvěřovat, tím více máte pravdu, když pochybujete o jejich motivech. Retrográdní fáze Merkuru, která začíná dnes, znamená, že nemůžete nikomu dát výhodu pochybností jen proto, že říkají, že byste měli. Nejsi tak důvěřivý!

Denní horoskop Panny
23. srpna – 22. září

Vzhledem k tomu, že Panna je znamení, které se spoléhá více na fakta než na pocity, nebudete přijati lidmi, kteří činí tvrzení, která jsou jasně pobuřující. Jen se ujistěte, že neděláte stejný druh tvrzení sami. Nemusíte přehánět svou brilantnost.

Denní horoskop Váhy
23. září – 22. října

Merkur, planeta komunikace, se chystá začít jednu ze svých retrográdních fází, takže je ještě důležitější než obvykle sledovat, co říkáte. Nikdy nezapomínejte, že slova mohou ublížit stejně jako léčit a že některá zranění nelze nikdy zvrátit.

Denní horoskop Štír
23. října – 21. listopadu

Čas na přemýšlení a plánování skončil a nyní musíte podniknout rozhodné kroky. Zejména na pracovní frontě budete muset provést takové změny, které vyděsí ty, kteří nesdílejí vaši nekontrolovatelnou sebedůvěru – což je téměř každý!

Střelec Denní horoskop
22. listopadu – 21. prosince

Jupiter, váš vládce, se dnes přesune do nejdynamičtější oblasti vašeho grafu, což znamená, že v příštích několika měsících můžete a musíte jednat, jako byste nemohli prohrát. Jiní o vás mohou někdy pochybovat, ale vy nikdy nesmíte pochybovat o sobě.

Kozoroh Denní horoskop
22. prosince – 19. ledna

Když jde do tuhého, tak i těžké a to znamená, že současné kosmické klima je pro vás šité na míru. Doma i v práci se vypořádáte se situacemi, které by většinu lidí vyděsily – ale vy nejste většina lidí, jste velmi schopný Cap!

VRLI

Přejít nahoru