V Doněcké oblasti byla přepadena obrovská kolona vojenské techniky a byla zcela zničena – VIDEO

Obrovská kolona vojenského vybavení, která zahrnovala tanky, obrněné transportéry, obrněné automobily, armádní nákladní automobily atd., Byla přepadena a zničena. Důkazem toho jsou odpovídající videozáznamy pořízené z bezpilotního letounu.

Na videozáznamu pořízeném z několika bezpilotních vzdušných prostředků najednou můžete vidět, že pohybující se vojenská kolona s vybavením byla oddělena dělostřeleckými údery, po kterých začalo téměř metodické ničení vybavení. Podle odborníků by takové údery mohly být prováděny pouze při úpravě ze vzduchu. Nicméně, navzdory pokusům napadené kolony uniknout, to bylo téměř všechno zničeno. Podle odborníků kolona čítala nejméně tři desítky jednotek různých druhů vojenské techniky.

Odborníci mimo jiné upozornili na skutečnost, že řada úderů připomíná spíše údery bezpilotních vzdušných prostředků. Zejména v jednom z momentů videa můžete vidět, jak se jedno z bojových vozidel pěchoty pokusilo dostat za palebnou zónu, nicméně jen o několik set metrů později na něj byl proveden silný letecký úder.

Soudě podle situace na místě, video bylo pořízeno nejdříve před 3-4 týdny, nicméně informace o zničení tak velké kolony vojenského vybavení se objevily poprvé.

zdroj

Přejít nahoru