Tragédie v dovolenkovém ráji: Maminku († 39) brutálně rozsápal žralok před očima její dcery a partnera

Kimon († 39), která vedla úspěšnou restauraci v Kapském Městě v Jihoafrické republice, si vzala několik dní volna, aby si užila čas se svými blízkými. Netušila však, že během několika okamžiků se život její rodiny navždy změní a z její dcery se v mžiku stane poloviční sirotek.

V neděli ráno, krátce před osmou hodinou, se Kimon vydal na vodu v Plettenberg Bay. Nic netušící žena byla ve vodě jen po pás, když na ni zaútočil divoký žralok, který se skrýval ve vlnách. Svědci, mezi nimiž byla zřejmě i Kimonina rodina, která měla být v době tragédie na pláži, podle listu Daily Star tvrdí, že voda kolem ženy zrudla. To plavcům stačilo, aby si uvědomili nebezpečí a s křikem utekli z moře. Obětavá matka a milující partnerka bohužel nestihla zachránit její život.

Záchranáři okamžitě dorazili na pláž a našli Kimonino tělo téměř 50 metrů od místa, kde ji zvíře napadlo. Útok žraloka byl však tak brutální, že mladé mamince nemohli nijak pomoci. Tělo nebohé ženy bylo předáno policii a soudní patologové provedou pitvu, která je nezbytná pro vyšetřování.

Více info na cas.sk

Přejít nahoru