Europoslankyně Christine Andersonová a její šokující projev! Pravda se dostává na povrch!

Poslankyně Evropského parlamentu Virginia Joronová nedávno pozvala do Evropského parlamentu na konferenci známého francouzského tropického lékaře a odborníka na očkování profesora Christiana Perronna. Úvodní projev přednesla poslankyně Evropského parlamentu Christine Andersonová.

Perronne byl francouzskou vládou stíhán za kritiku politiky covida, ale nedávno byl plně rehabilitován disciplinární komorou francouzského lékařského řádu. Lékař mimo jiné uvedl, že roušky a uzávěry nefungují a že nebezpečí kovidu je značně přehnané. V Evropském parlamentu sklidil velký potlesk.

“Vítr změn vane. Jejich domeček z karet se hroutí,” řekl Anderson vedle usmívajícího se Perronna. “Už mě nebaví, když mi někdo říká, že jsem kovbojka. Ale raději budu covidiot (tak se v Německu říká odpůrcům covidismu) než govidiot (pozn.: v překladu “vládní idiot”).

Za rychlý vývoj vděčíme poslanci Evropského parlamentu Robu Roosovi (JA21), který se na slyšení zeptal ředitele společnosti Pfizer, zda byla vakcína proti kovidům předem testována, aby se zabránilo šíření viru. Ne, odpověděla. “Nechat se očkovat pro někoho jiného byla proto vždy lež,” řekl Roos.

“Všichni už víme, že lidem záměrně lhali,” upozornil Anderson. “Byla to jedna velká lež. Všechna opatření, která vlády přijaly – omezování svobod, zavírání lidí do jejich domovů – byla založena na jedné velké lži.”

Řekla, že je odhodlaná tomu přijít na kloub. Anderson zdůraznil, že nic z toho by nebylo možné bez obrovské podpory všech lidí, kteří vyšli do ulic kvůli své nespokojenosti s politikou koronera. “Díky za to.”

Leyenová pod tlakem
Anderson dále poznamenal, že šéfka EU Ursula von der Leyenová je pod značným tlakem, aby byly smlouvy o očkování co nejdříve zveřejněny. “Lidé mají právo vědět, co je v těch smlouvách, co je v textových zprávách, které poslala šéfovi společnosti Pfizer Albertu Bourlovi,” uvedla poslankyně.

Rozpadají se
Jak však europoslanec dále zdůraznil, jejich domeček z karet se rozpadá.

“Lidé potřebují vědět, koho mohou volat k odpovědnosti. Nikdy nešlo o veřejné zdraví, nikdy nešlo o lámání vln, vždy šlo o lámání lidí. Ale – a to je dobrá zpráva – nepodařilo se jim to! Neuspěli. A na to jsem velmi hrdý.” Poslanec dospěl k závěru.

zdroj

Přejít nahoru