Musíme ustupovat muslimům, a to mě děsí, říká německý senior

Namísto hraní karet ve farní síni byla ale změna programu, v budově byl program pro svobodné matky, kde byly  přítomné i muslimské ženy.

Muslimské ženy chtěly sundat své šátky a proto nebylo pro muže ani v suterénu budovy místo.  A podle seniorů je zaměstnanci kostela jednoznačně vykázali: „Objekt musí být naprosto bez mužů, protože zde mají svůj program muslimské ženy“.

Jeden z karetních hráčů 76-letý Karl-Heinz Weber nemohl skrýt své zklamání: „My křesťané máme zakázáno být v naší křesťanské  budově, protože zde probíhá muslimský program.“ Jeho spoluhráč Meinhard Ahting dodává: “Naše vyhoštění nemá nic společného s tolerancí. Musíme dodržovat muslimská pravidla i v křesťanské církevní budově To mě děsí. ”

Podle církevního pastora Birgita Locnikara je všechno nedorozumění: „Byl by tu volný prostor, ale tato informace nebyla korektně předána našim hráčům.“

Meinhard Ahting ale nesouhlasí: „Dům měl být podle pokynů naprosto „vyčištěný“ od  mužů, protože muslimské ženy chtěly soukromí, aby mohly  odstranit své šátky“

Islamizace Evropy je podle příznivců multikulturalismu jen chiméra šířená islamofoby. Jak však ukazuje příklad belgické politické strany ISLAM, snahy o zavedení islámského práva šaría je realitou.

Pod zkratkou ISLAM se ve francouzštině skrývají slova bezúhonnost, solidarita, svoboda, opravdovost a morálka. Vedení této strany hodlá Belgii změnit na islámský stát. Svůj politický program nazývají islámskou demokracií a již si také stanovili cílové datum, kterým je rok 2030.

List Le Figaro nedávno konstatoval, že hlavní město EU Brusel bude do dvaceti let muslimské. Už nyní zde tvoří muslimové třetinu populace. Od roku 2001 je nejčastějším jménem pro narozené chlapce Mohamed.

(prvnizpravy.cz, foto: Shutterstock)

Přejít nahoru