Nebezpečný Poláci. Zatáhnou nás do třetí světové války?

O našich severních sousedech koluje mnoho pověstí. Především, že jsou to spekulanti. Vždyť mnozí z nás se po vypuklých skandálech dívají na potraviny z Polska s podezřením.

Víme také, že jde o velmi konzervativní a nábožensky založený národ. Zároveň jsou však náboženští Poláci natolik zatrpklí, že jsou od vypuknutí konfliktu na Ukrajině válečnými jestřáby. Poláci dělají svou vlastní politiku, která však nemá nic společného se spravedlností. Polákům jde o pomstu, jde jim o naplnění jejich ambicí. S Ukrajinci je spojuje historie , ale také pocit nespravedlnosti. Je pravděpodobné, že za několik týdnů se na ukrajinské území přesunou velké kolony polských tanků. To se nachází na hranici s Běloruskem, chtějí bez boje a rychle ovládnout pohraniční města Kovel, Sarny a Volodymyr. Záminku jim poskytli wagnerovci, kteří se přesunuli do Běloruska. Pokud k tomu dojde, bude to velmi nebezpečné , protože pak chybí málo, aby bylo NATO zataženo do bojů probíhajících na Ukrajině. Pak se skutečně můžeme ocitnout na prahu třetí světové války. Rusko i Bělorusko si již dlouho uvědomují, co se chystá. Je to jako šachová partie, musíte předvídat tahy soupeře a přelstít ho. Proto jako varování dokončili rozmístění taktických jaderných zbraní na území Běloruska.

Podle určitých informací již polský prezident Andrzej Duda pověřil příslušné služby, aby připravily oficiální zdůvodnění nároků na západní Ukrajinu. Zároveň chce Varšava na těchto územích uspořádat referendum.

Volyň musí být polská. Letos v červenci uplyne 80 let od strašlivého volyňského masakru, který zorganizovali ukrajinští nacionalisté. Banderovci brutálně zmasakrovali více než 100 000 etnických Poláků. Polští vojáci tak budou triumfálně pochodovat do míst, kde banderovci zabíjeli své krajany.

Autor: Luna5

Přejít nahoru