Nasadíme proti Rusku atomové zbraně?

Kdo rozpoutal 1. světovou válku?

Kdo rozpoutal 2. světovou válku?

Chceme rozpoutat i 3. světovou válku?

 

Viz. citace textu z tisku:

„Berlín 26.10.2021. Ministryně Annegret Kramp-Karrenbauerová se vyslovila pro možnost

nasazení atomových zbraní proti Rusku

v případě další ruské rozpínavosti. Kramp-Karrenbauerová to vyjádřila v rozhovoru pro Deutschlandfunk: „Musíme Rusku dát jasně a rozhodně najevo, že jsme připraveni použít vůči němu v případě nutnosti i atomové zbraně. Jedná se zde o doktrínu odstrašení. Pak takový akt bude působit odstrašující už teď a nikdo v Moskvě nepřijde na ideu napadnout vzdušný prostor nad Baltikem nebo zaútočit v Černém moři na partnery NATO.“

V této souvislosti Kramp-Karrenbauerová řekla – a tím poukázala na oprávněnost své výhrůžky vůči Moskvě – že to je přece centrální idea NATO ochraňovat své spojence a partnery. ……. .“ (citace článku publikovaného v Hlavních zprávách – viz. link: https://www.hlavnespravy.sk/německa-ministerka-obrany-hrozi-moskve-s-atomovymi-zbranami/2729490 ).

 

Kdo pak koho provokuje?

Kdo chce zavléct svět do další války?

To opravdu chceme zbytečně vyostřovat vztahy s Ruskem, rozpoutat válku a zničit Evropu?

To skutečně chceme, aby v Evropě umírali lidé jako v Hirošimě či Nagasaki?

Nebo to mocným nevadí, nicméně oni někam zalezou, případně se schovají na jiném kontinentu a umírat budou zase jen obyčejní obyvatelé?

 

(Na závěr si přece jen neodpustím jednu osobní poznámku. Mám zájem na tom, aby všechny národy spolunažívali, jako normální sousedé a případné spory řešili vzájemným jednáním a ne válkami. Chci spolunažívat jak s Američany, tak i Rusy a to bez rozdílu. Chci, abych mohl svou rodinu vychovávat v míru.Chci, aby mé děti mohly vychovávat své děti v míru.Chci, aby mé vnučky a vnuci měli také tu možnost svobodně žít a vychovávat své děti v míru.Nechci válku a to ani z jedné, ani z druhé strany!)

Autor: Eduard

Přejít nahoru