Jožo Ráž slaví! Stárne, ale své názory nemění: LIDSTVO JDE DO PEKLA!

Jožo Ráž slaví! Dnes je mu 69 let, je to vynikající zpěvák, ale hlavně chlap s jasnými názory, pevným charakterem a rovnou páteří. Takto Ráže ohodnotil jeho kolega Marian Greksa. Ten stejně jako Ráž nešetří slovy a otevřeně říká svůj názor. Stejně jako lídr skupiny Elán.

“A dnes má narozeniny i náš Jožo Ráž! Jožo, všechno nejlepší k narozeninám, hodně zdraví, štěstí, lásky, Božího požehnání a samozřejmě hodně Elánu!” dodal. Takto gratulovala svému lídrovi na sociální síti skupina Elán.

Jožo Ráž varuje před katastrofou. Nebojí se vyjádřit svůj názor, i když ho média často kritizují. Takový je lídr skupiny Elán. Odsuzuje kapitalismus, který považuje za cestu do pekel.

Známý zpěvák je s dnešní dobou nadmíru nespokojen. “Osobně si myslím, že socialismus je spravedlivější systém. Ale nic s tím nenaděláme, kapitalismus zvítězil. A my žijeme tak, jak nám je souzeno. Jsme malí, bezmocní, o ničem nerozhodujeme a posloucháme, co nám ti mocní kapitalisté řeknou. Slovensko ztratilo schopnost se uživit, musíme dovážet potraviny, a pokud se změní situace v automobilovém průmyslu, který je závislý na západních odběratelích, nebudeme mít co dát do úst,” říká Ráž s odkazem na konec spalovacího motoru.

Podle lídra Elánu má na Slovensku peníze jen ten, kdo si je nakradl. “Normální lidé – ani učitelé, ani dělníci, ani hudebníci – peníze nemají.”

Socialismus je filozoficky správný systém, podle Rage je velmi kompatibilní s křesťanským učením, ale selhal, protože lidé jsou hloupí. Prostě to nezvládli. “Kapitalismus je systém kdo z koho a nemá žádné řešení. Jde do pekel. Jedinou šancí je, že ho zachrání naše vnoučata, malé děti, které se dnes rodí, pokud je nezkazíme,” varuje před vlivem Západu.

Dovede si představit, co by se stalo, kdyby komunismus nepadl? “Měli bychom se stejně dobře, ale tak normálně dobře. Tak, jak se máme dnes – že máme kde bydlet, kde spát a jsme slavní. To je všechno,” myslí si kontroverzní zpěvák na liberály.

zdroj: Hlavnydennik.sk

Přejít nahoru