Bizarní okamžik, kdy žena strčí vánoční stromek do vany a “umyje ho”

Hvězda TikToku věří v “úklidovou terapii” – i když její fanoušci si jejími nejnovějšími radami nebyli příliš jisti.

Žena odhalila světu své bizarní sváteční zvyky – když odtáhla svůj vánoční stromek do vany, aby ho umyla a pak ho postavila ve svém obývacím pokoji.

Klip zveřejnil na TikToku přiznaný věřící v úklidovou terapii” s titulkem: “nepopulární názor – musíte si vyčistit vánoční stromeček”.

S veselou vánoční hudbou v pozadí se náhle střihne na stromeček uvnitř vany, který žena stříká nahoru a dolů růžovým čisticím prostředkem.

Rhema otočí kohoutkem a vana se začne napouštět vodou – načež do sebe vymačká spoustu mycího prostředku s jablečnou příchutí.

Po opláchnutí celého stromu je záběr špíny stékající do odtoku – lze spatřit asi 5 drobných skvrn, které se smývají s bublinkovou vodou.

Klip, který nasbíral úctyhodných 300 000 zhlédnutí, je pak střihem na Rhemu, jak staví vánoční stromek v obývacím pokoji.

@rhema.br Clean my Christmas tree with me 🌲🫧 #clean #cleaning #cleaningtiktok #cleantok #cleantiktok #cleaningmotivation #cleaninghacks #cleaningtips #christmas #christmastiktok #christmastree #christmascountdown #christmasdecor #christmasclean #christmascleaning #christmascleanup #christmascleantok ♬ original sound – Rhema

zdroj: Express.co.uk

Přejít nahoru