Maďarsko: Imigrace představuje závažné nebezpečí pro celý svět

Podle maďarského ministra zahraničí Szijjártó odporuje zdravému rozumu a jde plnou vahou proti bezpečnostním zájmům imigrovaných zemí stejně tak, jako proti znovuobnovení evropské bezpečnosti.

Maďarsko tak má poslední dokument OSN o migračním paktu za extrémistický a předpojatý a distancuje se od něj. Jeho podepsání je závažným bezpečnostním rizikem, a ti, kteří pod něj připojí svůj podpis, musí počítat s odpovědností, kterou tím ponesou. Maďarsko po celou dobu přípravy dokumentu varovalo, že se ubírá špatným směrem, bude pro státy signatáře znamenat povinnost otevření hranic, a tak jejich odnárodnění a destabilizaci.

Migrační pakt OSN znamená legitimizaci ilegální imigrace, požaduje od států otevření hranic, vydat imigrantům doklady a přijmout je do sociálního systému. To bude pro miliony lidí inspirací nesedět nečinně doma a dát se na pochod ke kolonizaci naruby, když se to takto oficiálně nabízí. Komunisti ostatně dali „dělnické třídě“ ideologii v obdobném duchu – k vyvlastnění kapitalistů, buržoastů a kulaků.

(eurabia.cz, foto: Shutterstock)

Přejít nahoru