Jako dobytek. Takhle arogantně a agresivně se choval sluníčkář z Kliniky v tramvaji. Postavil se proti němu ale občan, a nakonec sluníčkář takhle pěkně spařil. Podívejte se…

Klinikáři mají asi pocit, že tramvaje jsou tu pro ně zadarmo a že nemusí dodržovat jízdní řád. No co, ti zlí a hloupí občané to přeci vše zaplatí ze svého, no ni?

VIDEO zde

Komenář sluníčkáře Petra Zewlakka Vrabce

“Tak tady je to video z tram č 9 .. kdy fízl v civilu přišel k lidem ať si vystoupí, že tam překáží. Já jsem vstal a optal se co se děje. Prý se nemám starat. Nechtěli odejít tak šel za řidičem. Od té doby jsem to nahrával. Od začátku jsem mu vykal, ale pak jsem se neovládl a začal mu tykat… po těch kecech že nic neudělal, jen upozornil řidiče. No a ted 9.4. mám dorazit na přestupkové. To je najednou rychlost. Přijela hlídka státních i městských a zajistili mě. Ošahávačka s rukama na kapotě. Na služebně jsem jim jen řekl iniciále.. což je dost vtipné, neboť na ulici jim to nestačilo a proto jsem s nima prý musel na fízlárnu. Tam to stejně zjišťoval na mobilu. Takže kecy .. no nic. Žádné poučení, žádný protokol o úkonu, žádný výslech. Ten jeho úsměv, rádoby slušné chování zastírá tu jeho fízlovskou nadřazenost. Ponižování lidí co jsou na tom hůř. Pomáhat a chránit? Ale koho… ale já vím.. vždyť policie vznikla od toho aby chránila bohaté a vyháněla z měst chudáky. A nepište mi tu sem prosím, že bezdomovci smrdí a že se to s nima v tamvaji často nedá… ( a tohle ten případ ani nebyl ) nepište mi, že jsem se měl chovat slušně a nestrčit do něj.”

(euportal.cz, foto: Facebook, video: Facebook)

Přejít nahoru