Tak tato karikatura Donalda Trump je hodně nechutná.

Na filmu bylo nejvíce urážlivé to, že údajně hlavním důvodem ke spáchání tohoto útoku byla pro Al Kaidu nevyřešená „palestinská kauza“.

Fatah zveřejnil na oficiální stránce Facebooku obrázek, který zobrazoval amerického prezidenta Donalda Trumpa v letadle, které letělo směrem k mrakodrapu, mající tvar Izraele, který měl ovšem na sobě palestinskou vlajku a také měl podobu kouřícího věžového bloku.

Obrázek byl doplněn slovy, „Trumpovo rozhodnutí o likvidaci palestinské věci se zdá být reakcí na nedávné rozhodnutí snížit financování UNRWA a uzavření kanceláře OOP ve Washingotnu“. Karikatura Fatahu je naprosto šokující, ale naneštěstí není žádným překvapením, že palestinští politici toto neštěstí zneužili k jedovaté propagandě.

Je nade vší pochybnost, že útoky z 11.9.2001 byly hnány stejnou nenávistí, kterou Izraelci zažívají ze strany palestinských teroristů.

Příkladem nám budiž další teroristický útok ze dne 16.9. 2018 v Judeji a Samaří, poblíž obchodního a turistického centra Gush Etzionu Junctionu, kde byl ubodán Izraelec Ari Fuld, (45), obyvatel Efraty, otec 4 dětí, palestinským teroristou Ali Jabarim (17) z vesnice Yatta u Hebronu. Těžce zraněnému a umírajícímu Fuldovi se podařilo teroristu postřelit, kterého posléze postřelil izraelský bezpečnostní strážce.

Na závěr nezapomeňme na to, že palestinští Arabové události z 11.9.2001 bouřlivě oslavovali:

https://www.youtube.com/watch?v=KrM0dAFsZ8k

(eportal.cz, foto: Youtube, video: Youtube)

Přejít nahoru