Česká televize má průšvih. Slétly se na ni radikální feministky kvůli tomuto pořadu. Kiš kiš! (humor)

Před několika dny obdržela stížnost České ženské lobby na pořad StarDance. Vedle stížnosti na Radu navíc tato radikální feministická organizace, která má ve znaku varlata ve svěráku, podala trestní oznámení na tým ČT, který má pořad na starost. „Proč by nemohl jeden z tanečních párů tvořit třeba syrský sirotek se třetím pohlavím a transsexuální mořská kráva?,“ píše organizace v otevřeném dopise s tím, že tanečnice jsou navíc příliš spoře oděné a vypadají jako laciné Putinovy dě.ky.

Česká ženská lobby v posledních dnech přešla do frontálního útoku ve jménu pokroku a genderovějších zítřků. Nedávno podala trestní oznámení na kázání kněze Piťhy, který v jednom ze svých kázání kritizoval Istanbulskou úmluvu a byl následně upálen v Bruselu. „V případě pořadu StarDance požadujeme přísné potrestání všech pracovníků ČT, které s tím pořadem mají něco společného. V případě mužů požadujeme vložení jejich varlat do svěráku, v případě žen požadujeme zahrabání do země a kamenování. Trestu by potom neměli uniknout ani účastnici pořadu. Máme jejich seznam a půjdeme po nich jak slepice po flusu,“

Radní České televize se nakonec rozhodli České ženské lobby vyhovět a nařídili ČT, aby provedla v pořadu změny. „Od příštího dílu musí být bílé heterosexuální páry rozpuštěny. Místo nich se v pořadu musí objevit jeden pár ve složení: syrský sirotek se třetím pohlavím a transsexuální mořská kráva, další pár ve složení: postižený muslimský ladyboy a pedofilní africký kastrát, vedle toho by v každém dílu měla účinkovat trojice ve složení: Drahoš-Fischer-Hilšer. To, aby se tam vrátila slušnost, poctivost, slušnost a poctivost,“ uvedl předseda Rady ČT Jan Bednář.

(eportal.cz, foto: Pixabay)

Přejít nahoru