Co vezly ukrajinské lodě? Atomové miny na likvidaci Kerčského mostu?

FSB dále zabránila plánované provokaci o převrat v Kyjevě s pomocí NATO a zahájení  války s Ruskem. Proto v neděli ruské speciální jednotky zabránily třem ukrajinským hlídkovým člunům průjezd pod mostem, ukrajinské lodě nereagovaly na výzvy  ruské pohraniční stráže a potom došlo ke střelbě. Přístup ke Kerčskému mostu byl také zablokován ruským tankerem.

Podmořské jaderné miny ADM měly explodovat pod Kerčským mostem.  Atomová bomba pro demolici (ADM), nazývaná “jaderná mina”, je malá jaderná výbušnina. ADM byly vyvinuty pro vojenské i civilní účely. Atomová bomba (ADM) je taktická jaderná zbraň, tato zbraň je určena hlavně  na ničení tunelů, dálnic, přehrad a mostů. ADM je aktivována časovačem nebo odpálením na dálku.

Konvoj s ADM vyplul z Oděsy a mířil do Azovského moře s cílem v Mariupolu. Tento konvoj se skládal ze dvou ukrajinských válečných lodí a jednoho doprovodného remorkéru NATO. Na druhé straně mostu čekaly další dvě válečné lodě, celkem pět lodí !!!

Pět válečných lodí na ochranu speciálního “nákladu”,  jmenovitě ADM !!!

Možná bylo plánováno umístit atomové minibomby na mostní pilíře během tranzitu potápěči a pak dálkově odpálit.

Proto Rusové museli jednat, a to rozhodným způsobem, na vodě byly rychlé čluny, dva bojové vrtulníky a dvě stíhačky hlídaly ve vzduchu.

Po otevření Kerčského mostu v květnu se ten samý den objevil ve „Washington Examiner“ článek s názvem „Ukrajina by měla vyhodit Putinův krymský most “.

Mezitím se tento požadavek opakovaně opakuje od ruských haterů z USA, Velké Británie a Ukrajiny.

Takže si můžete říci, že ruské bezpečnostní síly zabránily hrozné události, které by vedly k válce s Ruskem.

Po zabránění tohoto útoku Porošenko zpanikařil, uvedl armádu i záložníky do bojové pohotovosti  a vyhlásil stanné právo na Ukrajině.  Ve skutečnosti se obává represivní akce Rusů.

NATO svolalo zvláštní zasedání a Rada bezpečnosti OSN se také rozhodla svolat mimořádnou schůzi.

Může se stát, že  ADM pochází z britských skladů a byly dodány Ukrajincům.

Jaderná mina ADM je poměrně malá, a vejde se i do kufru na kolečkách a má různé výbušné účinky od 10 tun až po 1000 tun TNT.

Koneckonců, muselo být každému jasné, jak zvláště britský režim v Londýně psychologicky připravil obyvatele na válku s Ruskem.

Rád bych zdůraznil, že první most přes Kerčskou úžinu byl postaven v roce 1943 německým Wehrmachtem po Hitlerově útoku na Sovětský svaz a dobytí Ukrajiny a Krymu.

Odstřel  nového mostu přes Kerčskou úžinu by byl takovou provokací, že by to spustilo 3.světovou válku, díky FSB tomu bylo zabráněno.

Samozřejmě, že tohle nebudete číst v mainstreamu, protože to je všechno o “špatných Rusech”, kteří bránili tranzitní dopravě “chudých Ukrajinců”.

Mimochodem, Porošenkem vyhlášené stanné právo  má také co do činění s nadcházejícími “prezidentskými  volbami” a velmi špatnými předvolebními výsledky  Porošenka. Takže Porošenko může zrušit prezidentské volby naplánované na 31. května 2019 a zůstat dále u moci.

(prvnizpravy.cz, foto: archiv)

Přejít nahoru