Rakúsky EÚ komisár žiada ukončenie rokovaní s Tureckom o vstupe do EÚ. Kto je proti? No predsa Merkelová

Hahn tu má plnú podporu rakúskeho premiéra Sebastiana Kurza. Po Hahnovom vyhlásení prišiel z Berlína okamžite protest od kancelárky a jej vlády. To sa dalo čakať, veď je všeobecne známe, že Merkelová robí už roky všetko preto, len aby nestratila priazeň „sultána“ z Bosporu.

Je celkom imúnna voči urážkam, ktorými ju už neraz počastoval. Nikdy proti tomu neprotestovala, ale mu za to ešte pri každom stretnutí rozdávala svoje milé úsmevy.

Písal som už viackrát o tom, že mu priam devótne dovoľuje šíriť islam i politický islam v Nemecku, čím fakticky podporuje oslabenie nemeckého etnika a zánik jeho tradičnej kultúry.

Hahn okrem iného povedal, že rokovania s Ankarou o vstupe do EÚ trvajú už trinásť rokov a nepriniesli žiadny výsledok a preto ich treba uzavrieť a ukončiť.

Nemecký politik, šéf parlamentnej frakcie FDP Alexander Graf Lambsdorff tiež podporil Hahna a vyzval vládu v Berlíne, aby akceptovala to, čo chce rakúsky EÚ komisár.

Europastaatsminister Michael Roth SPD odmietol kategoricky všetky požiadavky, ktoré majú za cieľ oficiálne ukončiť rokovania s Tureckom o jeho vstupe do EÚ.

Pokiaľ vládne v EÚ Merkelová, tak sa Hahn, Kurz a ďalších niekoľko politikov nemôžu presadiť s ideou prestať s Tureckom rokovať a Ankara to šikovne využíva a pokračuje ďalej s islamistickou destabilizáciou EÚ.

(hlavnespravy.sk, foto: Pixabay)

Přejít nahoru