Americké letectvo má důkazy o existenci UFO zjevně mimozemského původu

Ministerstvo obrany USA odtajnilo v prosinci dvě videa, na kterých piloti stíhaček F-18 pozorují UFO. Na prvním záznamu je podivný stroj vejcovitého tvaru, který je podle živě diskutujících pilotů zřejmě součástí „flotily“ většího počtu „letounů“. Druhé video ukazuje podobnou událost, kterou zaznamenala posádka F-18 z letadlové lodi USS Nimitz v roce 2004.

Vše, co zdokumentovali piloti, zachytily i radary. Záznamy nade vší pochybnost prokazují existenci letadel, která jsou daleko sofistikovanější než ta, kterými disponují USA a jejich spojenci. Zpravodajci z ministerstva obrany, kteří filmy analyzovali, potvrdili, že od roku 2015 došlo k více než tuctu podobných incidentů. I loni v říjnu byly vyslány stíhačky F-15 nad severozápadní Pacifik, přes který přelétaly mimořádně rychlé stroje neznámého původu.

Třetí odtajněný videozáznam, který pustila do světa soukromá mediální a vědecko-výzkumná společnost To The Stars Academy of Arts and Scicence, ukazuje dosud embargované setkání amerického námořního letectva s podivným objektem, ke kterému došlo na východním pobřeží v roce 2015.

UFO, nebo vyspělá pozemská technologie?

Je možné, že Rusko nebo Čína mají natolik vyspělé technologie, kterými překonaly USA? Nebo jde o důkaz, že se v naší blízkosti pohybuje nějaká neznámá civilizace? Piloti, kteří tyto jevy pozorovali, vyprávějí pozoruhodné příběhy. Například v roce 2004 zachytil vysoce sofistikovaný radar lodi USS Princeton neidentifikovatelná letadla, která se nad pobřežím San Diega pohybovala pravidelně po dobu 14 dnů. Tyto stroje, které létaly nadzvukovou rychlostí ve výšce 60 000 stop, dokázaly na místě zastavit, klesnout a vznášet se pouhých 50 stop nad oceánem. Spojené státy podobnou technikou nedisponují.

Vše, co zdokumentovali piloti, zachytily i radary. Záznamy nade vší pochybnost prokazují existenci letadel, která jsou daleko sofistikovanější než ta, kterými disponují USA a jejich spojenci.

Stíhači F-18 byli v několika případech vysláni, aby neznámé objekty sledovali a zjistili jejich polohu, vzhled a výkon. Rozkazy byly vydány vždy za jasného dne a akci pokaždé monitorovalo i větší množství radarů. Podle námořních letců byly tajemné letouny dlouhé asi 45 stop a měly bílou barvu. Přesto se dokázaly snadno odpoutat od svých pronásledovatelů, aniž by zdánlivě použily jakýkoli pohon.

Těžko říct, o jaké stroje šlo. Pentagon přitom potvrdil, že měl program na sledování UFO, který ale v roce 2012 zrušil. Vzhledem k pokračujícím záhadným incidentům s neznámými létajícími objekty to bylo dost ukvapené. Zpravodajské služby disponují ročním rozpočtem ve výši 50 miliard dolarů, takže finance v tomto rozhodnutí jistě nehrály roli. Je s podivem, že se americká armáda a Kongres nezajímají o to, kdo dokáže vyvinout takový pohon, který dosahuje naprosto neuvěřitelné síly a manévrovatelnosti.

(zdroj: procproto.cz, foto: Washingtonpost.com)

 

 

Přejít nahoru