Sorosjugend opět demonstrují v dobře oragnizované akci. A je jich hodně

Zúčastnila se řada známých osobností jako pražský biskup Václav Malý, zpěvák Tomáš Klus, někdejší hokejista Dominik Hašek a moderátorka Ester Janečková. Ani někdejší disidentka, socioložka Jiřina Šiklová nezapomněla přiložit symbolické polinko pod hranici pro Babiše.

Babiše nemusím a nechci, nikdy bych ho nevolil, ale to, co se děje, ve skutečnosti míří proti prezidentu Zemanovi. Je to zjevný pokus o českou verzi majdanu.

Protesty jsou dobře organizované, demonstrující dostávají připravené transparenty. Organizátoři se mohou při přípravě demonstrací opřít o finanční podporu sympatizantů, na transparentní účet jim chodí dary v řádu stovek nebo tisíců korun od fyzických osob. Kromě toho jim jejich příznivci pomáhají i jako dobrovolníci, uvedl Roll. Lidé nabízejí pomoc při roznášení letáků, přípravě pódií, zajišťování bezpečnosti nebo při přípravě PR, píšou iDnes.

Ano, to jistě. Sorosovy bandy jsou vždy dobře organizované a o peníze nemají nouzi.

Jinak je také zajímavé, že žádná proti-demonstrace ani hluková olympiáda se nekonala. Antikonfliktní tým nemusel zasahovat, snad tam ani nebyl.

(zdroj: zvedavec.org, foto: Pixabay)

Přejít nahoru