Bývalý velvyslanec USA: Spojené státy vystupují v zahraničí jako národ vrahů

Americký velvyslanec Dan Simpson se vyjádřil ve svém prohlášení k politice USA, která v zahraničních zemích děla z amerického národu vrahy. Dan Simpson mluví ze své vlastní zkušenosti. Podle bývalého velvyslance většina lidí z Evropy, které tento muž osobně poznal, považuje americký národ za národ vrahů, který dokáže jen zabíjet a považují ho tak za šílený.

Celosvětový mír nastane, až přestane americký vláda prodávat zbraně a rozpoutávat války po celém světě

Bývalý velvyslanec Dan Simpson také prohlásil, že většina lidí mimo Spojené státy vidí tento národ jako hrozbu pro světové společenství. Dan Simpson taktéž řekl svůj názor týkající se celosvětového míru, který podle muže není možný. Možný by byl, pokud by ovšem americká vláda přestala prodávat zbraně a rozpoutávat války po celém světě.

Bývalý velvyslanec Dan Simpson: Spojené státy jsou v zahraničí chápány jako národ vrahů a agresorů

Dan Simpson ve svém interview dále prohlásil, že tato reputace k Spojeným státům prostě patří, i když se to někomu nemusí líbit. Spojené státy jsou v zahraničí chápány jako šílené, dodává Dan Simpson. Toto tvrzení také potvrzují podle bývalého velvyslance bombardování americké armády, které armáda uskutečnila od Iráku, Afghánistánu až po Jemen nebo Libyi. Poslední poznámku věnoval muž k americkému vojsku. To by se měla podle Simpsona vrátit domů, jinak na světě nenastane světový mír.

 

Přejít nahoru