Krátke zprávy: Německo: Policie zadržela islamistu s pistolí s tlumičem, podle soudu nejsou důvody pro vazbu

Podle soudu má totiž muž trvalé bydliště, a tedy nehrozí riziko útěku. Muž, proti němuž běží i dřívější trestní stíhání za porušení legislativy týkající se válečného materiálu v souvislosti s fotografiemi, na nichž drží pušku typu kalašnikov, je v Německu od roku 2004. Do země přišel pravděpodobně z Čečenska. Jeho žádost o azyl byla zamítnuta, nicméně Německo jej nemá kam vyhostit, neboť ruské úřady se k němu neznají.

Několik týdnů po nalezení pistole byl muž zadržen opět, tentokrát při snaze násilím vniknout do bytového domu. Vzhledem k tomu, že byl zadržen u vchodových dveří do společných prostor, nikoliv do konkrétního bytu, soud věc posuzuje jako pouhé ničení majetku (vstupních dveří), v souvislosti s čímž muž opět nemůže být stíhán vazebně.

_______
Ha ha ha. Správně, Němci. Čím dál, tím líp. A nezapomeňte vyznamenat pašeračku okupantů Racketovou. A dát ji novou, větší loď.

Německo chce zavést povinné očkování proti spalničkám. Pro děti i některé dospělé

Německá vláda navrhla, aby vakcinace proti spalničkám byla od příštího roku povinná. A to nejen pro děti, ale i pro zaměstnance škol, školek a dalších zařízení. Rodičům, kteří své potomky očkovat nenechají, by mohla hrozit pokuta ve výši až 2500 EUR.

______
Ano, tak je to správné. My si ten vlastní národ vyhladíme. Jakýmikoliv prostředky. Líto mi jich není. Problém je v tom, že tahle pitomost se brzy přelije i k nám.

(zdroj: zvedavec.org, foto: Pixabay)

Přejít nahoru