Nebeský kámen Pitoni, pevný důkaz, že mimozemšťané navštívili západní Afriku? + VIDEO

Dalším příkladem skutečných důkazů by mohly být zbytky starověké sumerské ženy, královny Puabi. Mohla by její DNA odhalit, že nebyla úplně lidská? Budeme muset počkat na odpověď, protože žádné výsledky testu nepřijdou hned.

Třetí příklad důkazů o jiných světových návštěvnících může pocházet z krásného nebeského kamene zvaného Sky Stones. Matný modrý kámen s bílými žílami je předmětem tradice již od 90. let. Příběh vypráví tajemnou postavu, geologa jménem Angelo Pitoni, který navštívil Sierru Leone v západní Africe.

Neověřená krátká verze příběhu vypadá takto:

V roce 1990 koupil italský geolog Angelo Pitoni podivné modré kameny od náčelníka Fula v Sierra Leone v západní Africe. Kmen tvrdil, že kameny pocházely od mimozemských návštěvníků z nebe.

Další analýza ukázala, že 77,17% kamene byl ze kyslíku. Zbývající směs byla uhlík, vápník a neznámá organická sloučenina. Věk Sky Stones může být až 55 000 let.

Pitoni určitě existoval, viděl na fogografiích Sky Stones, ale získání tvrdých důkazů o jeho životě je, ale nemožné. Online příběhy nemohly být bizarnější, což naznačuje, že byl vyzdoben americkou stříbrnou hvězdou, nějakým způsobem zapojený do CIA, tajného agenta, průzkumníka v amazonských džunglích a objevitele mayského města.

Collins se pokusil získat vzorek modrého materiálu od té doby, co ho poprvé viděl v roce 2013 v držení obchodníka s drahokamy v Hongkongu. Dealer vyprávěl podivný příběh, že kameny pocházely z nebe a že nechal vzorek testovat na GRS Swisslabs Dr. Preetiho. Po 15 měsících čekání na výsledky lékař „nemohl určit jeho složení a nakonec jej vrátil jako        neidentifikovatelný “.

(Ancient Code, foto: Youtube)

Přejít nahoru