Krátke zprávy z domova: Patnáctiletý chlapec si dělal selfie na železničním návěstidle. Zasáhla ho elektřina

Patnáctiletý chlapec se v pátek vážně zranil na nádraží ve Voticích na Benešovsku. Vylezl na návěstidlo, kde ho zasáhla elektřina. Mladík si na sloupu chtěl pravděpodobně udělat selfie.

„Podle prvotních zjištění, v době, kdy vylezl na návěstidlo v železničním koridoru, jej zasáhl výboj elektrického proudu z trakčního vedení,“ řekla Novinkám mluvčí policie Eva Stulíková.

Více info: Novinky.cz

Opilá matka se motala se svými dětmi na silnici

Českobudějovičtí strážníci zasahovali o víkendu v případě 26leté matky, která se v podnapilém stavu motala po Okružní ulici a u sebe měla kromě o pět let mladšího známého i dvě malé děti. Při zkoušce nadýchala 3,45 promile alkoholu.

Více info: Novinky.cz

Soud v kauze hřebčína Kladruby potrestal tři z 22 obžalovaných

Krajský soud v Hradci Králové v pondělí v případu údajně zmanipulovaných zakázek na opravy Národního hřebčína v Kladrubech nad Labem na Pardubicku potrestal peněžitými tresty trojici obžalovaných mužů, jeden z nich navíc dostal podmíněný trest vězení.

Více info: Novinky.cz

Řidič autobusu za jízdy zkolaboval: Zastoupil ho neznámý muž! Hledá se hrdina, který zachránil desítky životů!

Neznámý muž převzal v pondělí ráno za jízdy řízení linkového autobusu na rychlostní silnici z Liberce ve směru na Turnov poté, co řidič zkolaboval. V autobuse jelo skoro 50 lidí, z cestujících se nikomu nic nestalo. Čin neznámého považují liberečtí mluvčí záchranné služby i policie za výjimečný.

Více info: Blesk.cz

Přejít nahoru