První dáma, která popsala cestu do Venuše, aby byla svědkem mimozemského světa + VIDEO

V roce 2009 se 62letá Miyuki Hatoyama, manželka vyvoleného japonského premiéra Yukio Hatoyama, podrobila kontrole toho, co napsala v knize s názvem „Velmi podivné věci, na které jsem narazila“.

Hatoyama psala o zážitku, který se jí stal před dvěma desetiletími.

“Když moje tělo spalo, myslím, že moje duše jela na trojúhelníkovém tvaru UFO a šla na Venuši,” vysvětluje v knize, které vydala minulý rok.

“Bylo to velmi krásné místo a bylo velmi zelené,” napsala.

Vysloužilá herečka a autorka kuchařek také tvrdila, že se pozná s hercem Tomem Cruisem z jiného života.

“Věřím, že by to potvrdil. Když jsme se setkali, řekla jsem mu: Dlouho nevidím,“ řekla v rozhovoru.

Když jí tehdy říkala bývalému manžely, řekl jí, že to byl pravděpodobně jen sen. Řekla však, že její nový manžel, Yukio Hatoyama, by nepochybně reagoval jinak. Rozvedený zpěvák a tanečnice se setkali při práci v japonské restauraci v San Franciscu. Vzali se v roce 1975.

“Můj současný manžel má jiný způsob myšlení,” napsala. “Určitě by řekl:” Ach, to je skvělé.”

“Přestože je pan Hatoyama multimilionářem a čtvrtou generací své rodiny, která má vystoupit na vrchol japonského politického světa, jeho vzhled je netradiční podle přísných japonských standardů: jeho vlasy jsou neupravené a odmítá námořnickou uniformu politického světa ve prospěch obleků hnědé a mechově zelené.”

“Toto odmítnutí se klanět úmluvě, stejně jako jeho tendence upustit od poznámek o zastavení konverzace – jako je jeho výzva během volební kampaně pro “politiku plnou lásky”- to už dávno vedlo jiné japonské politiky k jeho propuštění.

Člověk by si myslel, že tento příběh o cestách na Venuši mohl být ve světových zprávách prominentnější, ale zdá se, že sotva vyklouzl ven. Jedním z důvodů může být to, že se japonský přístup k myšlence mimozemšťanů liší od západních zemí.

Starověké příběhy od začátku vyprávějí o mimozemských bytostech, včetně starověkých Dogů, mimozemských figurek představujících bohy z oblohy.

UFO a japonská vláda

V roce 2007 japonská vláda prohlásila, že „nepotvrdila existenci neidentifikovaných létajících objektů, o nichž se předpokládá, že pocházely odkudkoli jinam než Země.“ Japonský ministr obrany uvedl, že „neexistují důvody“ k tomu, aby existenci mimozemských posádek UFO bezpodmínečně popírala.

“Japonsko zatím neplánovalo, co dělat, když sem dorazí mimozemšťané.”

“* Člen opozice se zeptal vlády, jaká je její politika jednání s UFO.

* Řekl, že by se práce měla začít naléhavě pokoušet potvrdit, zda existují, nebo ne kvůli tomu, co nazýval „nepřetržitými“ zprávami o pozorování.

* Japonská státní služba se vrhla do akce.

V prohlášení se uvádí, že pokud bude létající talíř spatřen ve vzdušném prostoru země, budou ste snažiť o vizuální potvrzení. “

(Ancient-Code, foto: Pixabay)

Přejít nahoru