Pokročilá technologie a starověké civilizace na Zemi? + VIDEO, FOTO

Co udělali lidi se starodávným poznáním, což jasně předčí naše? Pokud ano, kde? Od mimozemšťanů? Nebo snad jsme ztratili část své historie?

Starobylé budovy a obrazy nám poskytují širokou škálu průvodců. Ukazují nám božstva příliš podobná dněšným lidem. Letadlo, rakety a vesmírné obleky zůstávají ve vesmíru.

Věděli jste, že nejstarší funkční model moderních kluzáků pochází z vykopávek starověkého Egypta? Tři tisíciletí před Kristem? Že některé z původních nálezů muzea prostě mohly létat? Může to být jen náhoda?

Staré rukopisy popisují nebeská díla, která dorazila do draků nebo kovových strojů. Mimozemšťané? Nebo lidé ve starověku létali, jako my dnes? Jsou to jen mýty? Nebo máte skutečný základ?

Staré rukopisy hovořící o výuce létání. Létající stroj, použité kovy, elektřina a zdroje energie, rtuťové gyroskopy. Piloti a jejich oblečení. Moderní stroje a technologie. Strach z lidí a zvířat při přistání.

V historii najdeme mnoho ztracené technologie. Některé byly znovuobjeveny, jiné by mohly čekat na náš objev. Tisíce let před Kristem použil příklad moderních distribučních systémů a pohonů ve starověké Číně. Často záhadně astronomické znalosti o dávno vyhynulých civilizacích. Můžeme někdy najít důkazy lidské vynalézavosti a pokroku, ztracených nebo UFO?

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 80

Například pravoúhlý svobodník pro stavbu chrámu v Libanonu váží ohromujících 1200 tun. Je to jako v bloku zhutněných tisíc aut. Ke manipulaci a uložení přesného místa by dnes bylo potřeba nejméně dvacet jeřábů…

https://www.youtube.com/watch?v=kupPweiKW3c&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=thq63j6Ozlc&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=OTantppeSDI&feature=youtu.be

(DailyMysteries, foto články: Printscreen video, foto titulní: Pixabay)

Přejít nahoru