Od vesele směšných až po děsivě realistické, zde je 7 nejnásilnějších rapových písní všech dob

Organized Konfusion “Stray Bullet” (1994)

Počet postav: 4
Nejlepší hrozba: “Teď je to záplava krve po její tváři / A množství mozků po celé ulici / Hanba, jak jsme se museli potkat”
Album: Stress: The Extinction Agenda
Výrobce: Organized Konfusion
Štítek: Hollywood BASIC, Elektra

Organizovaný zmatek, který si získal pověst pro vyřezávání své vlastní cesty spíše než podle trendů, převrhl příslovečný skript na standardní plán „výstražné příběhy“ s tímto inovativním popisem tajného života zbloudilých kulek. Na pozadí vzorků „Wind Parade“ a „Nautilus“ detailují Pharoahe Monch a Prince Poetry, jak každý projektil tvrdí své nevinné oběti v grafických detailech na hřišti a v klubu. Toto je perfektní příklad živé písničky, která nevyžaduje, aby video bylo efektivní – ve skutečnosti je lepší, když je vůbec nemáte.

Cage “The Soundtrack” (2002)

Počet postav: 1
Nejlepší hrozba: “Řekněte mu, aby kousl obrubník, a pak ho kopněte, dokud to nebude slyšet / Přečtěte si noviny blbeček, nevlastní otec masakrován”
Album: Filmy pro nevidomé
Výrobce: DJ Mighty Mi
Štítek: Východní konference

Další den, další šílený bílý chlapec rapper vole. Pokud jste někdy přemýšleli, proč v rapové komunitě existuje tak dlouhá historie zločinu na bílé, je to prostě proto, že všichni tvrdí, že jsou první, kdo přijal styl „šílený v mozku“ MC . Tato „pomsta fantazie“ se zaměřuje na způsoby, jak zabít nechtěného nevlastního otce: „Tři v hrudi, viděl jsem ho padat / jediný čas, kdy jsem ho kdy nazval pop / dva v zádech, když je mrtvý na zemi / jeden další v hlavu, protože vydával malý zvuk. “ Doprovodná stopa DJe Mightyho Mi vyvolává vize dementního tématu výstaviště s lepšími bubny a připravuje Cageovi prostor, aby vyjádřil své vražedné úmysly pro nového manžela své matky. Stále však nic nenasvědčuje tomu, že by biopic hrál jeho kamaráda Shia LaBeouf.

Mobb Deep “Shook Ones, Pt. II” (1995)

Počet postav: 6
Nejlepší hrozba: „Pro všechny, kteří se chtějí profilovat a představovat / rockovat ve tváři, bodni svůj mozek nosní kostí“
Album: The Infamous
Výrobce: Havoc
Štítek: Hlasitý, RCA, BMG

Když remix filmu „Shook Ones“ označil své promoce od drsných dospívajících rapperů v moderním hip-hopovém duu v New Yorku, představil Havoc a Prodigy jako dokonalých mistrů svého oboru. Díky této inscenaci a hlasovým vystoupením přináší tato surová agrese a nátlak hrozby na výkon, a to i díky nejmírnějším zbabělcům, kteří jim vyfukují hrudník a chodí s hnusným bopem. Není žádným překvapením, že mnoho linek se od té doby těžilo na háčky s nadčasovými pruty jako: „Když slimáky proniknou, cítíte pálivý pocit / přibližování se k Bohu v těsné situaci.“ Cítíte se v těchto ulicích úplně sami, bratranci?

Gravediggaz “1-800-Suicide” (1995)

Počet postav: 12
Nejlepší hrozba: „Buďte jako Richard Pryor a zapálte vaše koule / lépe se ale pověsit ostnatým drátem“
Album: 6 Feet Deep
Producent: Prince Paul
Štítek: Gee Street

Je lákavé popisovat Gravediggaz jako „hororovou superskupinu“, ale ne kvůli dobrému vkusu. Kombinace bývalých členů Stetsasonic Prince Paul a Frukwan, MC Too Poetic z 80. let a The RZA od Wu-Tang (kteří byli všichni bývalými umělci Tommy Boy Records) dokázali, že rapování o démonech a hřbitovech by ve skutečnosti mohlo fungovat, aniž by to znělo jako otravný trik, na rozdíl od některých jejich konkurentů. Jejich debut musel být znovu uveden na americký trh (Niggamortis byl zřejmě trochu konfrontační). Poskytlo to násilné násilí „1-800-sebevražda“, seznam kliček nepříjemných způsobů, jak ukončit vaši ubohou existenci. Některé pozoruhodné příklady zahrnují krmení sebe krokodýlem, řízení zatímco je pod vlivem LSD, nebo nalepit firehose do úst, dokud se vaše dome nevyskočí z tlaku vody.

Eminem “Kim” (2000)

Počet postav: 3
Nejlepší hrozba: „Nesnáším tuhle píseň, vypadá to jako velký vtip? / Je tu 4letý chlapeček ležící mrtvý se štěrbinovým hrdlem.“
Album: The Marshall Mathers LP
Výrobce: F.B.T.
Štítek: Následky, Interscope

Existuje spousta násilných záznamů Slim Shady. Tento „představený“ scénář s jeho bývalou manželkou Kimberly Scott je však snadno nejefektivnějším trumfem, když na ni křičí výhrůžky, že ho opustí pro jiného muže – poté, co ji přinutí do svého auta, kde vysvětlí, jak zabil jejího nového přítele a jeho syna, ale než jí uřízl hrdlo, zatímco jejich dcera spí v domě. Spíše než shovívavý osobní terapeutický sezení, než velký rekord v jeho pravici, stále poskytuje znepokojující okno do dramatizované verze Eminemova hněvu vůči matce jeho dcery. To, co v těle postrádá, to počítá víc, než se vyrovná strašidelné věrohodnosti, protože Marshall je sotva prvním chlapem, který si představoval, že se pomstil ženě, o které se cítí, že mu to udělala. Dobrá věc, kterou z toho udělal, přes to nejlepší písničku, co?

DMX “Bring Ya Whole Crew” (1998)

Počet postav: 4
Nejlepší hrozba: “Mám krev na ruce a nemám žádné lítosti / A mám krev mím péru, protože jsem š…l mrtvolu do prdele”
Album: Flesh of My Flesh, Blood of My Blood
Výrobce: P. Killer Trackz
Štítek: Ruff Ryders, Def Jam

Neexistuje nic takového jako píseň DMX, která není nějakým způsobem násilná, ale toto konkrétní úsilí vyniká zejména odkazem na nekrofilii ve druhé řadě, než se přesuneme na rozdělení kousků paruky s mačetami a roztrhnutím otevřených žeberových klecí. Jsem jediný, kdo zjistí, že X odkazuje na celou posádku jako na „být větším kouskem koláče, kterým se dá žvýkat díru“, jako bizarní, dokonce i podle standardů Dark Man X? Nicméně jeho ochota jednorázově vzít tolik goonů, kolik se na něj můžete hodit, je impozantní, stejně jako hrozby „malovat zdi jeho krví / jiným ptákem v blátě“, pokud se k němu někdo odváží. Nemluvě o tom řádku, “usoudil, že mě můžeš vyhodit?” je zralý na nesprávnou interpretaci mezi neustálým krveprolití.

Big L “All Black” (1995)

Počet postav: 8
Největší hrozba: “Budu placinovat nitky uvnitř jezer a příkopů / A pokud chytím AIDS, tak začnu sužovat feny”
Album: Lifestylez ov da Slabé a nebezpečné
Producent: Lord Finesse
Štítek: Columbia

Všechno o této písni způsobuje, že chcete do hrdla udeřit náhodného kolemjdoucího. Ohrožující rytmus, s laskavým svolením lorda Finesseho, je hlavně o rachotících basech, tvrdých otrokech a napjatých údech rohů, zatímco Big L klesá na mikrofon s hrubou agresivitou hladového supa, který se ubíhá při hnijícím těle. Když varuje: „Kurva, představím ti tvé předky“, uslyšíš agresi kapající z každé slabiky. Nemluvě o tom, že opakovaně hrozí, že nakazí „každou kočičku ve městě“ AIDS, pokud se jí někdy nakazí, chvíli před tím, než „střílí babičku skrz kukátko“. Dokonce i háček je vhodně ohrožující a slibuje, že „bude vaše rodina oblečená do všech černých“ a dodává: „pokud vaše matka není připravena na pohřeb, kurva se mnou!“ Harlem je opravdu nejlepší.

The Terrorists f/ Point Blank “Dead Bodies” (1991)

Počet postav: 10+
Nejlepší hrozba: “Jen čekám na blázna / tak bych mohl použít jeho krev na můj dvorek”
Album: Terror Strikes; Vždy obchodní, nikdy osobní
Producent: Teroristé
Štítek: Rap-a-Lot

Možná si myslíte, že vaše mysl hraje na vás triky, když Dope-E oznámí: „Rozesílám křik smrti mému chlapci Point Blank, ať odpočine v klidu“ těsně předtím, než Point Blank vypustí do svého verše informováním nás: „Jsem chůze mrtvola probuzení z hlubokého spánku. ” Je to první rapová píseň, která kdy představovala falešnou R.I.P. vykřikl a následoval nemrtvý rap od mrtvého chlapa? Pokud ano, pozdrav. U všech vražd spáchaných v tomto záznamu musí být nejděsivějším okamžikem „chytit deštník malé dívky a požádat ji, aby vydržela déšť“.

Geto Boys “Chuckie” (1991)

Počet postav: 621
Nejlepší hrozba: „Krátká nigga, vždy spravý nějaký náskok / nepřišel na způsob, jak dostat mou pěst z tvého čela“
Album: Nelze zastavit
Výrobce: n / a
Štítek: Rap-a-Lot

Enter Child’s Play, příšerný příběh panenky jménem Chucky, který je posedlý duchem sériového vraha Charlese Lee Raye. Kdo je lepší pro rapového největšího jednoklíčného trpaslíka, který by nasměroval na tuto veselou skladbu – Nemůžeme být zastaveni? Může se pochlubit arzenálem zbraní, který zahrnuje carjack, 100 raket a 10 000 tužek (určených pro vaši hruď). Tento maličký vrah také zabere trochu času na občerstvení na sáčku grilovaných zlomených nohou, zatímco zvedá působivé tělo. Počet obětí 621. Bushwick zůstal věrný časem vyznamenané tradici hororových pokračování filmu a zaznamenal podřadné pokračování s názvem „Chuckwick“ pro jeho debutové sólové LP, Little Big Man, který viděl, jak rozšířil nabídku na „francouzská smažená kolena“, aby pochválil jeho snídaně “slanina a nohy”. Přidejte kečup.

(Více písniček zde)

Přejít nahoru