Poprava britského milionáře v přímém přenosu v Buenos Aires + FOTO

Z kamerových záznamov sa tají dych. Gang na motorkách prišiel pred Faen Art Hotel a otca so synom napadol. Strhla sa bitka, pri ktorej nastal veľký zmätok a nebolo presne jasné, čo sa deje. Gibbard, ktorý prišiel k miliónom vďaka podnikanie s nehnuteľnosťami, sa začal brániť a s kriminálnikmi sa začal biť.

Podle argentinské televize TN byl zastřelen do podpaží a kulka s největší pravděpodobností zasáhla plíce. Boháč zemřel pár okamžiků po útoku.

Britský web Telegraph mluvil s místním policejním zdrojem, podle kterého byl Gibbard vytipován gangem poté, co přišel s rodinou do Puerto Madera – čtvrti Buenos Aires. Jejich minibus byl sledován gangem už z letiště. Proč se Gibbard stal obětí, je jasné. Jeho společnost Tingdene má roční obrat v přepočtu 24 milionů korun.

“Zkontrolovali jsme kamery na letišti a během cesty do hotelu byli sledováni celou dobu. Nejen lidmi na motorkách, ale minimálně dvěma auty. Jsme přesvědčeni, že nešlo o náhodný útok, ale může jít o práci organizovaného gangu, který věděl, že jsou bohatí. Rodina byla označena jako cíl od chvíle, co přiletěla, “nechal se slyšet zdroj.

“Faen Hotel Buenos Aires je hluboce zarmoucen incidentem, který se odehrál v jeho blízkosti. Vyjadřujeme naši nejhlubší soustrast rodinám a přátelům obětí. Faen Hotel Buenos Aires spolupracuje s autoritami a poskytuje plnou podporu, “vyjádřil se k incidentu mluvčí hotelu.

(foto:TN)

Přejít nahoru