Tajné soubory KGB o UFO, které Vám vyrazí dech + VIDEO, FOTO

K prvnímu kontaktu Ruska s šedými mimozemšťany údajně došlo v roce 1942. V té době byla plánována řada diplomatických návštěv za účelem projednání otázek společného zájmu – údajnými ruskými dokumenty a dohodami, které byly vytvořeny.

Podle dokumentu došlo k 072 / E při setkání s incidentem z roku 1961, který se týkal tří subjektů pro porušení základny armády smluvních důstojníků, když zjistili, že jejich příchod byl bez jejich souhlasu natočen na skrytá zařízení. Na základě dohody byly 23/04 důvěrné schůzky a natáčení nebo fotografování nebylo povoleno.

https://www.youtube.com/watch?v=ToK0akBWYB0&feature=youtu.be

V roce 1969 bylo ve státě Sverdlovsk hlášeno, že havaroval UFO a bylo získáno ruskou armádou. Video film ukazuje záchranu a záběry z blízkého dosahu samotného UFO. Loď byla nalezena mrtvého mimozemšťana. Zbytky mimozemských trosků UFO byly odvezeny na nějaké bezpečné místo v Rusku, kde byly analyzovány a deska na mimozemské pitvě. Fotografie vypadaly trochu mimozemsky. Údajná událost byla vysílána na TNT specialitě „Tajné soubory UFO KGB“. Na pořadu byl bývalý herec líčící Jamese Bonda Roger Moore. Na podporu akce byly ukázány přesvědčivé video a fotografické důkazy.

https://www.youtube.com/watch?v=NlKsmaEFD7s&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=NWMaxE6PmsI&feature=youtu.be

Podle Pravdy KGB údajně speciální jednotka určená ke shromažďování a sledování všech druhů informací týkajících se záhadných a nevysvětlitelných jevů, které se hlásí zpět dovnitř a uvnitř Sovětského svazu.

https://www.youtube.com/watch?v=gyls5xIHekg&feature=youtu.be

Podle Pravdy byl také na výstavě TNT zobrazen fotokopie některých řádů sovětského ministra obrany, který vypadal autenticky. V souladu s příkazem se generál A. G. Ponomarenko, hlavní vojenský velitelský prostor Ural, musel postarat o to, aby agenti KGB zapojili do práce související s UFO ve všech fázích. S zpravodajem se okamžitě ujali plukovník A. I. Grigoriev, vedoucí vědecké sekce KGB.

(DailyMysteries, foto: archiv)

Přejít nahoru