To budete koukat: „Obří UFO“ v Kalifornii údajně viděno „více než 100 svědků“

Lidi na internetu byly v šílenství nad podivným objektem vznášejícím se nad malým kalifornským městem Menifee. Záběry, které se poprvé objevily na YouTube 3. prosince, přestože byly původně natočeny 19. října, zaznamenaly obrovské množství světel a záře a diváci si mysleli, že by to mohl být dron číhající v oblacích.

Předpoklad však byl okamžitě zamítnut s přihlédnutím k nadprůměrné výšce, ve které letěl, rovné „609 metrů ve vzduchu“.
Navíc se zdálo, že objekt je tichý, přilepený na obzoru, aniž by změnil svou polohu, takže konspirační teoretici také vyloučili parašutisty.

V titulku k videu uploader tvrdí, že objekt, který mnozí považovali za nějaké tajné plavidlo, vidělo „více než 100 svědků“.

“Ať je to cokoli, nejde o podvod CGI. Je obtížné zjistit, zda jsou všechna světla připojena k jednomu objektu “, navrhl jiný.
“V jednu chvíli se obrovské UFO vznášelo na stejném místě déle než pět minut, než se rozjelo na noční oblohu”, napsal Aliens Santana, zatímco jiný navrhl, že pokud ano, “pak jsou to působivé záběry” .

Zdá se, že uživatelé berou naprosto realistické řemeslné video vážně:

“Sdílím to! .. Ufo aktivita roste tak rychle! Svět bude mít velký budíček! “ Vykřikl jeden, zatímco druhý nechal trochu ironie:

“Další plovoucí rozbitá žárovka, kterou je třeba vyměnit! Nový žebřík téměř připraven! Lol ”

(sputniknews, foto: printscreen video)

Přejít nahoru