Švéd, který urazil muslima za hrozbu, že „převezme vaši zemi“ je obžalovaný z nenávisti

“My Arabové jsme tu, abychom převzali vaši zkurvenou zemi, tak si sundejte svá zasraná kolena a sejte můj penis jako švédské malé děvce,” řekl arabský muž v rozzlobeném chvástání zaslaném na Facebooku.

53letý švédský muž odpověděl na skupinu na Facebooku nazvanou „Politická fakta“ několika silnými slovy.

“Odporné arabské kraby odtud zmizí,” napsal.

Muž byl nahlášen na policii a byl vyzván k výslechu v Kristianstadu, kde byl dotázán na jeho názory na imigraci.

Následně byl odsouzen okresním soudem Kristianstad za nenávistné projevy proti chráněné skupině a byl nucen zaplatit 22 200 SEK (zhruba 2 300 USD).

Soud argumentoval, že jeho komentáře byly zaměřeny na Araby, a nikoli pouze na jednotlivce.

Muž se proti rozhodnutí odvolal k High Court, ale bylo mu vyhověno, přestože jeho pokuta byla snížena na 16 200 SEK a dalších 800 SEK byl požádán, aby zaplatil Fondu obětí trestných činů.

Jak jsme již dříve zdůraznili, i přes zhoršující se problémy se sexuálními útoky, granátovými útoky a násilným zločinem v migrantských oblastech se Švédové, kteří si stěžují na tuto situaci, ocitli před soudem.

V loňském roce byla 70letá žena vyslýchána policií a později odsouzena za protimuslimský příspěvek na Facebooku, ve kterém vyjádřila obavy, že islám přebírá tuto zemi.

Dříve téhož roku byla 65letá žena, která se dříve stala obětí brutálního bití migrantů, odsouzena k uvěznění za to, že „úroveň IQ ve Švédsku v důsledku přistěhovalectví klesne“.

V jiném případě byla 32letá žena z Göteborgu vyšetřována policií, nechala si vzít DNA a následně byla uvězněna za „zločin“ sdílení vtipného méma o islámu na Facebooku.

(Summit)

Přejít nahoru