Vyzývavé záběry bez cenzury. Muslimka v hidžábu předvedla vulgární činy v koupelně a rozhořčila svět + VIDEO

Na videu se bloggerka polévá vodou, pak si na jazyk z tuby vytlačuje líčidlo, ponořuje se do vody ve vaně, hraje si ohněm a nakonec pije mléko, které si lije i na prsa.

https://www.instagram.com/p/B37HPTYIUAm/?utm_source=ig_embed

„Žádná kritika, která míří na mou adresu, nezmění můj názor o sobě, takže můžete i ochraptět, je mi to jedno…“ přidala k příspěvku Džikajeva.

Některým komentátorům se příspěvek líbil, ale většina na chování bloggerky reagovala negativně.

„At tě ten šátek uškrtí! Dokonce se na tebe koukat už je hříchem,“ uvedla jedna ze sledujících.

„Nedělejte si legraci z náboženství a hidžábu. Pokud chceš dělat to, co je na videu, sundej si šátek a dělej, co chceš,“ doporučil ženě další uživatel.

Není to poprvé, kdy bloggerka publikuje podobné provokativní videa. V červnu letošního roku byla Džikajeva potrestána pokutou za střelbu ze zbraně. Ministerstvo vnitra RF v Čečensku projevilo zájem o dívku po několika jejích příspěvcích na Instagramu, na kterých oblečená v policejní uniformě cvičí střelbu.

Džikajeva je známá na severním Kavkaze svým účtem na Instagramu. Sledují ji asi 300 tisíc lidí. Dívka v hidžábu často zveřejnuje krátké klipy s rapovou hudbou. Na záběrech obyčejně dělá grimasy a hraje si se zbraněmi, kterými často míří na sebe nebo ostatní lidi na videu.

V listopadu roku 2018 Džikajeva bojovala s džudistkou Fatimou Arabovou z Dagestánu v hidžábech.

(zdroj: cz.sputniknews.com)

Přejít nahoru