Političtí lídři v České republice navrhují „úplný zákaz“ islámu

Podle poslance Jiřího Kobzy, pokud náboženství vyžaduje zabití nevěřících a Židů, pak to nelze považovat za náboženství míru.

Kobza a jeho strana Svoboda a přímá demokracie, která je jednou z největších v parlamentu, věří, že islám je méně náboženstvím a více násilnou ideologií, která by měla být zakázána civilizované společnosti.

Při srovnání radikálního islamismu s nacismem říká Kobza:

„Navrhujeme, aby byly zakázány všechny ideologie propagující nenávist a násilí. Jednou z ideologií je islám. A pak máme fašismus a nacismus. “

Podle Kobzy se muslimové nechtějí integrovat do nemuslimských společností. Liberálové, kteří věří, že se muslimští migranti budou mírumilovně integrovat do západní společnosti, jsou klamáni a naivní.

“Není to migrace – je to kolonizace.”

Silná nedůvěra k islámu existuje v celém politickém spektru v České republice, kde díky minimální imigraci je jen 0,5 procenta populace muslimů.

Čeští občané, převážně křesťanští, chtějí, aby jejich společnost tak zůstala. Nechtějí trpět stejným osudem jako „rozmanité“ společnosti na Západě, které ztratily svou národní kulturu a tradice.

“Nechceme více muslimů v České republice,” řekl minulý rok v rozhovoru bývalý premiér Bohuslav Sobotka. Informuje Newspunch.

Přejít nahoru