Podle nové vědecké zprávy potrvá šíření nového typu koronaviru desetiletí a bude mít vážný dopad na globální ekonomikou a zdraví celého lidstva. Válka s Ruskem by však byla mnohem horší! +VIDEO

Nový typ viru je blízký příbuzný virů SARS a MERS, které mají větší smrtnost ( SARS 9,6 a MERS 34% ), ale jsou obtížněji šiřitelné v lidské populaci. Nový koronavirus nCoV-2019 má smrtnost mezi 3-5,6%, nicméně rychle se šíří a je schopen nakazit 83% všech, kdo s ním přijdou do styku. Již nyní během jednoho měsíce se koronavirem nakazilo oficiálně dvakrát tolik lidí, co virem SARS za více než rok jeho šíření v letech 2002-2003 ( 15 000 oproti 8000 u SARS ).

Odkazuji na zjištění a zdroje Michala:

https://m.youtube.com/watch?v=KRLR5V56GOw

https://time.com/5772254/wuhan-coronavirus-infections-higher/

http://www.cidrap.umn.edu/news-perspective/2020/01/experts-ncov-spread-chinas-cities-could-trigger-global-epidemic

Během letošního roku se tímto virem nakazí pravděpodobně minimálně miliony lidí a desítky tisíc jich zemřou. Od okamžiku, kdy Čína oficiálně vedla ( „přiznala“ ) 1800 nakažených a současně uzavřela celé 11 milionové město Wu Chan, mi bylo jasné, že věc je velmi vážná. Po zjištění, že nemocnice ve Wu Chanu mají kapacitu 75 000 lůžek v běžném režimu a přesto se urychleně budují nemocnice další, byla vážnost celé situace víceméně jasná.

Vir se přenáší mezi lidmi kapénkovou nákazou, tj. při hovoru s druhými lidmi, při kašli, kýchnutí, na madle v MHD ( kde ,,vyprsknutý“ virus vydrží hodiny ) na které někdo jiný sáhne a pak si třeba přikryje pusu či sáhne do oka. Virus vstupuje do organismu ústy, nosní sliznici a dokonce i okem. Více o symptomech a průběhu nemoci ( v 80% doprovázené oboustranným zápalem plic a respiračními potížemi, apod. ) je již známo.

Co není jasné je, jak k rozšíření viru opravdu došlo. A zrovna na Čínský Nový rok, kdy celá Čína cestuje. Jestli to nebyla náhoda a pouze dílo přírody, tak co je tímto sledováno? A i když by to nebyl záměr, tak kdo na tom získá a jakým způsobem to budou ovlivňovat globální elity? Z pohledu šesti priorit zobecněných prostředků řízení by se v případě záměru jednalo o válku na 5. prioritě řízení ( biologická ), protože na šesté ( vojenské ), ani na čtvrté a třetí prioritě řízení ( hospodářská a ideologická ) Čínu porazit nelze. Na vyšších prioritách řízení ( chronologická a metodologická ) působí hlavně Globální elity, tam si Americká státní elita moc jistá není. Proto žádné obchodní války, námořní cvičení v Jihočínském moři a odsuzování ,, porušování lidských práv“ v Číně Západu nijak nepomůže asijskou mocnost srazit na kolena. Toto by byla nejlevnější a nejúčinnější možnost Čínu poškodit. A to velmi vážně. Vzhledem k tomu, že USA a farmaceutické firmy mají patentované tyto patogeny, tak se možnost diverze přímo nabízí.

Ať už je to tedy se vznikem a rozšířením viru jakkoli, tak ani USA nemá moc důvodů slavit. Efekt bude pouze sekundární, i když nyní se z toho někteří západní byznysmeni radují. Nejde jen o to, že nákaza zasáhne i USA ( na obyčejných Američanech jejich vládě stejně nezáleží ), ale globální elity využijí hysterii spojenou s pandemií viru k tomu, aby odřízli americké struktury od vlivu na čínskou vnitřní politiku, což bude pokračování perestrojky a odstavování USA od globálních procesů. US státním elitám zbývá proto, aby udrželi svou globální moc a neudržitelné parazitování a vysávání světových zdrojů, pouze vyvolat chaos v Evropě anebo přímo válku s Ruskou federací. Vir v Číně nebude k udržení US hegemonie stačit, protože bude globálními elitami zase využít proti USA ( odstřihnutí od Číny ).

Dejme si proto veliký pozor na přesuny amerických jednotek do Evropy ( nyní plánují velké jarní cvičení DEFENDER 20 ) a plány NATO budovat další vojenské základny pro vazalské státy, z jejichž území a na jejichž náklady budou poté vedeny agresivní války a jejichž území se stane terčem odvetného úderu napadených států. Takový Vondra by měl nápad, jak z České republiky udělat trávu na válečném poli. Tyto vlastizrádce nelze tolerovat. Počet obětí možné války by překonal desetkrát ty nejčernější scénáře šíření koronaviru, který však uspíší příchod nové globální ekonomické krize, kdy některé státy zela přijdou o suverenitu a ztratí státnost. Budou škemrat Mezinárodní měnový fond o další úvěry a prodávat své obyvatelstvo jako pokusný dobytek pro různé sociální, ekonomické a kulturní (de) reformy, jimiž budou nosaté úvěry podmíněny.

Je nehorázné, že České republika je takovou kolonii a gubernií, že někde ve Washingtonu se rozhodnou dělat na našem území jakési ,, válečné hry“ a nikoho nenapadne ani požádat třeba o povolení České strany, ani nikdo z politiků o tom nevyvolá veřejnou diskusi. Ani se o tom nesmí diskutovat, to je prostě dané: Protektor nařídil a o tom se nediskutuje!

Opravdu nás nečekají hezká léta.

 

Daniel Novák

Přejít nahoru