Konspirační teorie

Na obyvateľov Európy a Severnej Ameriky sa chystá niečo, o čom síce niektorí autori píšu, ale veľmi sa to do povedomia čitateľov nedostane, lebo je to okamžite označené za konšpiráciu. Mne to pripomína „menovú reformu“ z roku 1953. Mnoho ľudí tušilo, že sa niečo chystá, mnohí sa na to dokonca pokúsili pripraviť, ale rozširovanie správ o „menovej reforme“ bolo trestné (vtedy sa nepoužíval výraz konšpirácia, to, čo dnes marxisti nazývajú konšpiráciou sa volalo imperialistická propaganda). Aj dnes sú pokusy o to, aby bolo slobodné a kritické myslenie označené za protispoločenské a tým pádom aj postihnuteľné. Najnovšie je to agenda zradnej poslankyne Europarlamentu Nicholsonovej.

Svet prežil projekt COVID-19, alebo, ako sa hovorí „koronu“ a ukázalo sa, že ľudia sú disciplinovaní. Uverili, že sa jedná o pandémiu, dokopy sa nič nestalo, ale v každej krajine oficiálna tlač zdôrazňovala, že tá skutočná katastrofa je v zahraničí (nikto o tom poriadne nevedel, boli zavreté hranice). Každá krajina sa pýšila tým, že to zvládla najlepšie (pochopiteľne aj na Slovensku) a ľudia boli spokojní. Neustále sa im strkali do hláv heslá („spolu to dokážeme“, „nepokazme si to“, zostaňme doma“). V konečnom dôsledku cieľom bolo ľudí uspať. „Zostaňme doma“ je pohodlné. Nepôjdem do práce a budem doma. „Spolu to dokážeme“ je skoro, ako skandovanie na hokeji. Ľudia pracovali minimálne, bola pekná jar, chodili na bicykel, do prírody, alebo doma spali a jedli. To nebolo utrpenie, nikto vlastne nebol chorý, len sa v TV strašilo raz dôchodcami, potom cigánmi a potom druhou či treťou vlnou, pričom nebola ani tá prvá.

Toto bol test. Ľudia stále nechápu, že príde odmena. Lenže to nebude sladká odmena. Príde deň platenia účtov a to nebude nič, čo by si ľudia želali. Najskôr definitívne zistia, že tí, čo boli zadĺžení  sa stanú otrokmi, lebo dlhy nikdy nesplatia. Ich peniaze stratia cenu, lebo „po korone“ je zrazu všetko drahšie. Služby kolabujú, ale vidia to zatiaľ len tí, čo ich prevádzkujú a pracujú v nich. To všetko len príde.

Na ľudí sa pripravuje nový finančný režim a to nebude nič, z čoho by mohli mať radosť. Cieľom je, aby sa mali veľmi zle, ale tí ostatní, aby sa mali tak katastrofálne, že tí, čo sa budú mať veľmi zle budú radi, že sú radi. Skončia im dovolenky v Egypte, Chorvátsku, či Taliansku. Nebudú si to môcť dovoliť. Prestanú pozerať po nových autách a budú vďační za pojazdné auto z bazáru.

Prajem všetkým príjemné leto a na jeseň si môžeme slová tohto článku pripomenúť.

Autor: Milan Palffy, zdroj: prehladsprav.sk

Přejít nahoru