Japonsko nyní sleduje a vyšetřuje UFO + VIDEO

Ve svém prohlášení, které dostalo Japan Times, Kono nařídil příslušníkům armády začínající v pondělí 14. září, aby zaznamenávali, fotografovali a vyšetřovali jakékoli neznámé objekty, které záhadně vstoupily do japonského vzdušného prostoru.

Objednávky zahrnují provedení „nezbytné analýzy“ těchto pozorování, včetně pozorování veřejností, podle Japan Times.

V roce 2018 japonská vláda veřejně uvedla svůj postoj k UFO a řekla: „O jejich existenci nebylo nic potvrzeno.“

K zářijovému oznámení Kono došlo po dubnovém tiskovém briefingu japonského ministerstva obrany, které oznámilo, že bude implementovat pokyny pro sledování a vyšetřování pozorování UFO.

Toto rozhodnutí následovalo po zveřejnění a odtajnění videí ze strany Spojených států, která ukazují setkání mezi UFO a piloty amerického námořnictva v letech 2004 a 2015.

Po zveřejnění videí se objevily zprávy o přísně tajném programu Pentagonu, který již více než deset let provádí utajované schůzky a analyzuje různá setkání vojenských plavidel s neidentifikovanými leteckými vozidly.

Zpravodajská zpráva amerického ministerstva obrany z 29. srpna potvrdila setkání mezi Esperem a Kono v Guamu, setkání, které mělo projednat „názory na jejich společnou vizi svobodného a otevřeného indicko-tichomořského regionu“.

Astrofyzik a bývalý konzultant programu UFO od roku 2007, Eric W. Davis, v červenci pro New York Times řekl, že již v březnu poskytl agentuře obrany klasifikovaný briefing týkající se „mimosvětových vozidel nevyráběných na této Zemi. “ Píše portál FOX10.

V září americké námořnictvo uznalo, že tři UFO videa, která zveřejnil bývalý zpěvák Blink-182 Tom DeLonge a publikoval The New York Times, byla skutečnými „neidentifikovanými“ objekty.

“Námořnictvo považuje jevy obsažené / zobrazené v těchto třech videích za neidentifikované,” řekl mluvčí námořnictva Joseph Gradisher pro web The Black Vault, web věnovaný odtajněným vládním dokumentům.

Přejít nahoru