Gigantická konspirace

Taká je realita dnešných dní. Kúpite si noviny – všade je to isté, je úplne jedno, či si ich kúpite od slovenských konšpirátorov v stánku u nás, alebo od ich rakúskych, či nemeckých bratov v Rakúsku, či Nemecku, alebo aj vo Francuzsku, Taliansku – všade. Všade to isté, ako keby to všetko písal jeden človek. Strašenie, vírus, COVID-19, smrť, mŕtvoly na cestách, nedostatok lôžok, kolabujúce nemocnice, humanitárna pomoc, nasadenie armády, núdzový stav, zákazy, zákazy a zase zákazy. Kto za tým všetkým je?

Pritom, keby nás politici neobťažovali, tak by sme pravdepodobne o nejakom COVID-19, ale hlavne o údajnej pandémii ani netušili. Nemocnice sú na prekvapenie prázdne. Dokonca tak prázdne, že ani nevykonávajú svoju bežnú činnosť, pre ktorú boli vlastne zriadené, ale „čakajú vlnu pacientov s COVID-19“. Mŕtvych nie je viac, ako po iné roky, zomierajú na ochorenia, na aké zomierajú už desiatky rokov s tým rozdielom, že niektorí z nich boli infikovaní vírusom COVID-19. Nikdy predtým nikto nezisťoval u človeka, ktorý skonal v nemocnici na nejaké závažné kardiologické, či cievne, alebo akékoľvek iné ochorenie. Dnes čakajú doslova na každého mŕtveho, ako hladní kojoti – aby v nádeji, že obeť možno bola infikovaná COVID-om a okamžite ho radostne zaradia do štatistiky. Môže zomrieť na infarkt, či pri autonehode – akonáhle bol infikovaný týmto vírusom – je to úmrtie na COVID-19.

To má svoj politický význam. Slúži to, ako dobrý základ na neustále strašenie a vyvolávanie paniky. A zradní politici – obyčajní panáci svojich sponzorov, jednajú v úžasnej zhode. Dobrovoľne si likvidujú krajiny, kde sa narodili a prežili detstvo, ničia výdobytky práce všetkých povojnových generácií a za prísľub bohatého bakšišu robia zo seba idiotov.

Samozrejme, že oni sami veľmi dobre vedia, aký je to celé nezmyselný cirkus. Nútia ľudí k sebaponižovaniu rúškami, slovenská verzia tohto zradcu dokonca zakazuje ľuďom opúšťať svoje domy a byty. V momente, ako sú títo zradní potkani mimo kamery, tak si okamžite potupné (a hlavne zbytočné) rúško dávajú dole. Keď sa objaví však televízna kamera – nasadia si ustaraný výraz tváre, rúško a oblbujú spoluobčanov nehoráznosťami, z ktorých sa doma smejú. Popri tom nadávajú na Mariána Kotlebu, ktorý, ako jediný predseda politickej strany na Slovensku, otvorene povedal, čo si o tomto cirkuse myslí a veľmi presne zadefinoval aj to, kto za tým stojí. Slovenské médiá a ich českí nohsledi (ide o jednu a tú istú skupinu ľudí) však obviňujú predsedu ĽSNS z toho, že údajne „popieral existenciu vírusu“, čo samozrejme vzdelaný Kotleba nikdy nepovedal. Ale to je jedno. Pokiaľ majú takmer monopol na informácie – môžu si napísať, čo potrebujú. Ľud si to prečíta a stane sa to pravdou.

Čo bude nasledovať? Ťažká otázka. Podľa mňa presne to, čo teraz. Bude sa „monitorovať“ vírus, vlny budú prichádzať a počet nakazených, či infikovaných bude „lámať rekordy“ deň za dňom. Stále to isté, až si na to ľudia zvyknú a pomaly budú zabúdať na normálny život. Takto to majú naplánované. Čo je v novinách a v televízii – to je pravda. Nie? Nebolo by to po prvý raz od vojny, čo sa falšujú, či úplne vymýšľajú čísla mŕtvych. Nebolo by to prvý raz, čo sa nám vykresľuje katastrofa, ktorú nikto z žijúcich svedkov nemôže vidieť (lebo neexistuje), ale väčšina jej verí.

Možno sa to niekomu bude zdať neuveriteľné, ale ľudia veria. Nemajú žiaden dôkaz, ale veria.

A preto sa aj stanú otrokmi. Z vlastnej vôľe, či vlastnej hlúposti.

zdroj: prehladsprav.sk

Přejít nahoru