Muž sa chcel dostať do obchodu. Cez SBS-károv nemal šancu prejsť! (Video)

Video už zdieľajú stovky ľudí s popismi, že toto sú tie nové opatrenia. Prečo naozaj nepustili muža však nevieme. Mohlo ísť o časové obmedzenie, kedy majú vstup do potravín povolený len dôchodcovia. Niektorí si myslia, že je to preto, lebo nemal certifikát. Potravinový reťazec Billa však uviedol, že takéto certifikáty kontrolovať je nereálne.

Aj na oficiálnej stránke BILLA Slovensko uverejnili príspevok, v ktorom síce o opatreniach informujú, no uvádza sa tam, že “V našich predajniach nebudeme vyzývať zákazníkov k predloženiu certifikátu.”

Podľa záberov na videu sa teda môžeme prikláňať skôr k verzii, že muž chcel vojsť do potravín v čase, ktorý je vyhradený pre dôchodcov. Dôkazom toho môže byť aj dôchodkyňa na videu.

Aktualizácia o vyjadrenie reťazca Billa Slovensko (12:54)

“Je nám veľmi ľúto, že naši zákazníci boli svedkami tejto situácie, my však máme povinnosť nevpustiť vo vyhradených hodinách do predajne nikoho mimo seniorov nad 65 rokov. Incident sa stal pri vstupe do jednej z našich predajní, kedy mladý, agresívny zákazník sa v čase seniorských hodín snažil vojsť do predajne, čomu sa snažili naši SBS pracovníci zabrániť. Po slovnom i fyzickom útoku bola privolaná policajná hliadka. Za tento incident sa ospravedlňujeme, avšak boli sme nútení zasiahnuť. Ďakujeme za pochopenie a prajeme pekný deň.”

zdroj: magazin1.sk

Přejít nahoru