Italská europoslankyně Silvia Sardone: Politika EU se zaměřuje výhradně na blaho migrantů

EU nedávno odhalila svůj nový plán integrace migrantů, který se zaměřuje zejména na projekty sociálního začlenění a nové bydlení pro migranty. Ve zprávě Evropského parlamentu o občanských právech – která navzdory množství smrtících islámských teroristických útoků v posledních několika měsících, které si vyžádaly několik mrtvých a mnoho dalších zraněných – se o terorismu vůbec nezmínila. Zpráva EU místo toho poznamenala, že boj proti rasismu a islamofobii byly mnohem naléhavějšími problémy.

“Místo konfrontace se skutečnou situací to vypadá jako program strany extrémní levice s pasážemi, které jsou předpojaté a trapné,” uvedla europoslankyně Ligy Sardone během svých projevů na půdě parlamentu.

“Hovoří o Evropském parlamentu, který je bezmocně svědkem šíření rasismu, islamofobních nálad, nepřátelství a nesnášenlivosti vůči muslimům, přičemž neříká nic o terorismu, obětích útoků, o těch, kteří nenávidí Evropany, náš způsob života, naši kulturu „naše hodnoty,“ řekla. Sardone byla v minulosti terčem znásilnění a vyhrožování smrtí pro svou otevřenou pozici proti masové migraci do Itálie a Evropy. Píše portál RMX.

A zatímco nevolení byrokraté EU tvrdě pracují na zlepšení života nelegálních migrantů, pracující lidé a vlastníci malých podniků v Evropě pokračují v klouzání hlouběji a hlouběji do ekonomické propasti kvůli špatnému zacházení s krizí s koronaviry, uvádí italský deník Il Giornale .

Přejít nahoru